Förlust mot FC Nordsjälland

Publicerad 27 januari 2023 i Herr,Nyheter

Gästerna från Nordsjälland gjorde matchens enda mål vilket gjorde att årets andra match slutade med förlust, 0-1.

Hugo Bolin.

Nyckelhändelser

1′ Avspark på ett soligt Malmö IP!

7′ Fina fötter från Hugo Larsson när han löser en trängd situation med en snurrfint framför eget straffområde.

12′ Gästerna kommer till matchens första heta målchans när man hittar in till höger i straffområdet. Johan Dahlin behöver aldrig ingripa när bollen går utanför.

22′ Sergio Peña hittar Patriot Sejdiu med en perfekt avvägd djupledsboll. Sejdiu söker skottläge, kommer lite ur vinkel, och avslutet landar hos Buya Turay som felvänd mot mål klackar bollen. Fin räddning av Nordsjällands målvakt som hinner ner till stolpen.

41′ Buya Turay söker upp en fin yta inne i offensivt straffområde, vänder upp och försöker placera in bollen vid den bortre stolpen. Avslutet smiter precis utanför.

44’ Nordsjälland fyller på med mycket folk i offensivt straffområde, kommer till ett jätteläge men Anton Tinnerholm står för ett uppoffrande försvarsspel och räddar bollen på mållinjen.

56′ Stark räddning från inbytte Ismael Diawara på en frispark som går mot målvaktens vänstra kryss.

64′ Nordsjälland tar ledningen efter en tilltrasslad situation i straffområdet. Målskytt: Daniel Svensson.

78′ Pigga aktioner av Taha Ali som hotar på sin vänsterkant men aktionerna leder tyvärr inte till någon farlig målchans.

90+2′ Nära MFF-kvittering efter ett högt inlägg från kanten. Avslutsförsöken räddas av gästernas målvakt och matchen slutar 0-1.