Förlust i Sundsvall

Publicerad 01 juli 2022 i Herr,Matches,Nyheter,Okategoriserad

Trots ett tidigt ledningsmål och första målet i MFF-tröjan för Sergio Peña blev förlust med uddamålet i Sundsvall.

Sergio Peña efter sitt första mål för MFF.

NYCKELHÄNDELSER

1′: Avspark på MP3 Arena.

7′: MÅL! Sergio Peña snappar upp bollen i straffområdet och sätter dit ledningsmålet via den högra stolpen.

13′: Nära! Sören viker in från sin vänsterkant och testar ett avslut som tar i ribban.

14′: Hemmalaget kvitterar efter ett mål av Ronaldo Damus.

31′: GIF Sundsvall tar ledningen efter dryga halvtimmen spelad. Daniel Stensson målskytt.

38′: Nära en kvittering! Vi har ännu ett avslut i ribban efter en nick av Veljko.

45′: AC slår en hörna från vänster och bollen hamnar Veljko som träffar stolpen efter ett skott med vänsterfoten.

68′: Veljko fälls strax utanför straffområdet och Sergio tar hand om frisparken. Målvakten räddar skottet vid sin högra stolpe och bollen styrs ut till hörna.

89′: Felix skjuter från distans och Malik når först på returen men avslutet räddas precis av målvakten. Hörna för MFF.

90′: Efter en stor forcering av MFF i slutet av matchen når JIB längst på ett inlägg från högerkanten men nicken räddas av målvakten.

MÅL

GIF Sundsvall: Ronaldo Damus (14′), Daniel Stensson (31′)

Malmö FF: Sergio Peña (7′)

VARNINGAR

GIF Sundsvall:

Malmö FF: Erdal Rakip (33′), Sebastian Nanasi (90)

MILOS MILOSEVIC EFTER MATCHEN:

– Vi börjar matchen bra och får ett tidigt ledningsmål. Vi är inne i matchen bra men sen börjar vi slappna av och tappa tempo. Tittar man på matchen gör vi ändå en bra match och har många chanser för att göra 2-2. Det är en tung förlust och med all respekt för Sundsvall är det dessa matcher man måste vinna, annars kan det kosta guldet i slutändan.

– Fotboll kan vara grymt och idag var en sån dag. Nästa viktiga match är på tisdag och redan nu måste vi börja ladda om och fokusera på den.