Tobias Uddenäs
Alexander Blomqvist(-94), in 46 min
Eric Undhammar, in 79 min

Leif Engqvist
Idag var det inte bra. Vi släpper in 1-0 redan efter sex minuter och då blir det uppförsbacke direkt. Men vi har mycket boll, klart mest i första halvlek men Kalmar är skarpare i avsluten. Vi gör en del enkla individuella misstag och en 3-4 spelare kommer inte upp i sin normala standard och det är för många. Trots övertag så ligger vi under med 3-1. I andra jämnas spelet ut men vi lyckas inte göra några mål. I 73 minuten blir Filip Stenström mållägesutvisad och på frisparken efteråt gör de 4-1 och då dör matchen definitivt. Alexander Blomqvist, Tobias Malm och Ivo Pekalski gör ett bra jobb idag.