Förlust för U21

Publicerad 22 mars 2011

Ett ungt U21-lag förlorade träningsmatchen mot ett betydligt mer rutinerat TFF med 3-2 igår på konstgräsplan 9. Efter en tuff första halvlek och 0-3 reste man sig och gjorde en riktigt bra andra halvlek.

Malmö FF U21- Trelleborgs FF U21
2-3(0-3)

Målskyttar Malmö FF
1-3 60 min Kristian Benkö
2-3 76 min Tobias Lewicki

Startelvan
Dejan Garaca

Filip Stenström
Alexander Blomqvist
Halid Jugovic, ut 46 min
Pa Konate

Tobias Lewicki
Skerdilaid Gashi
Amin Nazari
Simon Kroon

Erik Pärsson, ut 56 min
Dino Islamovic

Avbytare
Tobias Uddenäs
Jetmir Useinovski, in 46 min
Anton Mähl
Nikola Zivanovic
Kristian Benkö, in 56 min

Leif Engqvist
– Vi ställde upp med ett ungt lag och TFF, som kom ill matchen med 8 A-truppspelare, var större och starkare och det märktes i närkamperna. TFF gjorde det bra och vår första halvlek var inte bra. Men vi ändrar lite i paus och jobbar oss in i matchen. Andra halvlek är betydligt bättre från vår sida med ett extra plus för Tobias Lewicki.