Förlängt kontrakt med Veljko Birmancevic

Publicerad 07 april 2022 i Herr,Nyheter

Vi är glada att meddela att Veljko Birmancevic har förlängt sitt kontrakt med Malmö FF. Det nya avtalet sträcker sig till och med 2025.

Den serbiske vänsteryttern skrev på för Malmö FF inför säsongen 2021 och hade ett starkt debutår i den himmelsblå tröjan. Han stod bland annat för avgörande mål i matcher mot AIK och Ludogorets, vilket bäddade för SM-guld och ledde till gruppspel i UEFA Champions League.

Under sin tid i MFF har 24-åringen gjort 19 mål och 8 assist på 47 tävlingsmatcher. Det ger ett snitt på hela 0,6 poäng per match.

Det tidigare kontraktet med föreningen gällde till och med 2024. Nu förlängs det alltså med ytterligare ett år.

Andreas Georgson:

– Veljko har kommit in i livet som MFF-spelare på ett fint sätt och redan levererat några minnesvärda insatser för oss.

– Förlängningen av hans kontrakt är ett sätt att belöna honom för det men också för att skapa ett lugn kring honom så att han kan ta nästa steg i sin utveckling med fullt fokus på MFF.

Veljko Birmancevic:

– Förra sommaren upplevde jag en av de bästa känslorna jag haft under hela mitt liv, när vi blev klara för Champions League. Vi har fantastiska supportrar och jag vill fortsätta fira titlar och framgångar tillsammans med dem.

– Jag är väldigt glad för det här nya kontraktet. Jag tycker att vi har fått en fin start på året och jag är redo och laddad för en ny säsong här i Malmö FF.

huvudpartners

officiella partners