Följ Skånecupen – var du än är!

Publicerad 22 december 2023 i Nyheter,Ungdom

Den 26:e december startar Skånecupen. Nytt för i år är att samtliga 1 054 matcher sänds direkt för dem som inte har möjlighet att ta sig till Stadionområdet.

På annandag jul – den 26:e december – startar Skånecupen 2023/2024. 645 flick- och pojklag kommer i 27 klasser att spela 1 054 matcher från annandagens premiär fram till finaldagen den 6:e januari. Under tio speldagar kommer hallarna på Stadionområdet i Malmö att fyllas av fotbollens framtid. Missa inte chansen att ta del av en av världens största inomhusturneringar för fotboll!

alla matcher sänds direkt

Har du eller dina släktingar och vänner inte möjlighet att vara på plats på Stadionområdet och se matcherna från Skånecupen eller vill du se dem efter att de har spelats? Nytt för i år är att alla matcher i Skånecupen går att följa både live och i efterhand på Skånecupenplay.

Du kan se samtliga matcher från turneringen för 199 kronor eller varje enskild match för 39 kronor. Alla matcher finns tillgängliga att se om och om igen!

spelschema

Spelschema och resultat från matcherna i tävlingskategorierna återfinns på Skånecupens turneringssida. Även härifrån når du direkt till sändningen av varje enskild match.

mat och dryck

Om du blir hungrig eller fikasugen mellan matcherna kommer det under Skånecupen att finnas kioskförsäljning på två ställen. I Kombihallen finns kiosken i det nordvästra hörnet och i Baltiska hallen mitt på den södra långsidan. I båda kioskerna erbjuds korv, toast, kaffe, kall dryck godis och kakor. I Baltiska hallen finns också burgare.

E-sport

Malmö FF:s E-sportlag är regerande svenska mästare och under Skånecupen ger vi under några dagar alla möjlighet att prova på att spela FC24. Från den 27:e december till den 29:e är det öppet spel mellan 10 och 15 i Baltiska hallen. Efter nyår avgörs en turnering som är exklusiv för tjejer. Från klockan 12 till klockan 15 den 2:a till och med 5:e januari spelas en turnering med 2 500 kronor i prispotten dagligen. Parallellt med detta avgörs för femte år i rad eSkånecupen online.

huvudpartners

officiella partners