Följ Europakvalet på MFF Play Premium

Publicerad 15 juli 2021 i Herr,Nyheter

De nästkommande två hemmamatcherna i Europakvalet kommer att sändas på MFF Play Premium. Med abonnemang för 99 kr/mån får du ta del av allt innehåll, inklusive kvalmatcherna, men du kan också köpa matcherna separat.

Malmö FF kommer tillsammans med ett externt produktionsbolag att sända de nästkommande två hemmamatcherna i Europakvalet. MFF har köpt sändningsrättigheterna till hemmamatcherna och de kommer därför endast att visas på MFF Play Premium. I Europakvalet äger hemmalaget sändningsrättigheterna till matcherna och därför kommer bortamatcherna inte att sändas på MFF Play Premium.

Se matchen

Är du årskortsinnehavare, medlem eller partner ser du MFF Play Premium fritt till och med den 1 september. Du registrerar dig då via den erbjudandelänk som du mottagit via mail. Har du inte fått erbjudandelänk, vänligen kontakta biljett@mff.se.

Med abonnemang för 99 kr/mån får du ta del av allt innehåll på MFF Play Premium, inklusive kvalmatcherna, men du kan också köpa matcherna separat för 99 kr/match.

FRÅGOR OCH SVAR

Hur fungerar MFF Play Premium?
Allt material finnas tillgängligt via plattformen MFF Play Premium och länkadressen: https://mffplayppv.solidtango.com/.

Var tecknar jag abonnemang?
Du tecknar abonnemang här.

Vad kostar det?
Abonnemanget kostar 99 kr/mån och du kan välja att avsluta ditt konto när som helst.

Finns det något erbjudande?
Som årskortsinnehavare, medlem eller partner till Malmö FF har du fri tillgång till tjänsten till och med den 1 september. Om du avslutar ditt konto innan det datumet dras inga pengar från ditt kort, annars övergår abonnemanget automatiskt till ett löpande abonnemang.

Om jag redan har konto på MFF Play, kan jag ta del av erbjudandet ändå?
Ja. Logga in på MFF Play och använd länken som du mottagit via mail.

Jag är årskortsinnehavare/medlem/partner och har inte fått ett mail med erbjudandelänk?
Vi ber dig att först att kika i din skräppost. Hittar du inget utskick från oss där kan det bero på att du har avregistrerat dig från våra nyhetsbrev. Hör av dig till info@mff.se om du saknar våra utskick.

Hur många kan använda samma konto?
Kontot är personligt och är endast tillåtet att användas av personen som tecknat abonnemanget. Malmö FF förbehåller sig rätten att i efterhand kontrollera och eventuellt stänga av kontoinnehavare som delar sändningen till obehöriga.

Jag har problem med att registrera användare på MFF Play Premium, vad gör jag?
Ta kontakt med support@solidtango.com.

Jag vill casta matchen till min tv via Apple TV, hur gör jag?
1. Anslut din Apple-enhet till samma wifi-nätverk som din Apple TV eller AirPlay 2-kompatibla smart-tv.
2. Leta upp videon/sändningen som du vill strömma.
3. Tryck på Airplay-knappen och strömma till exempelvis din Apple TV. 
Om du vill veta mer kan du läsa på Apples hemsida via länken här.

Jag vill casta matchen till min tv via Chromecast, hur gör jag?
I dagsläget har vi inget inbyggt stöd för Chromecast och därför fungerar det endast från Androidenheter eller webbläsare på datorn. Använd webbläsaren Google Chrome för bästa resultat. Du kan läsa mer om hur du går tillväga för att göra det via länken här.

Jag vill visa matchen på en restaurang, bar eller i en annan offentlig miljö, hur går jag tillväga?
Matchen kommer exklusivt att sändas på MFF:s egen plattform MFF Play Premium. Om man skulle vilja visa matchen i en restaurang, bar eller annan offentlig miljö, så krävs det en speciell visningslicens. Den tecknar ni med vår samarbetspartner Hoist Group genom att fylla i beställningsformuläret i länken här.

huvudpartners

officiella partners