Felix Beijmo rehabiliteras efter mindre operation

Publicerad 01 oktober 2021 i Herr,Nyheter

Under matchen mot IF Elfsborg ådrog Felix Beijmo sig en skada. Han genomgår nu rehabilitering efter en mindre operation.

– Operationen var lyckad och nu väntar en tids rehabilitering för Felix. Vi utesluter inte att han kan vara tillgänglig i slutet av säsongen, säger Jesper Robertsson, fysioterapeut.

 – Det känns tråkigt att behöva stå vid sidan under de viktiga matcherna som kommer. Jag känner fullt förtroende för att vår medicinska avdelning ska få mig redo så fort som möjligt och jag säker på att laget och alla runtomkring kommer att göra en strålande höst. Jag ska stötta dem på samma sätt som de stöttat mig, säger Felix Beijmo.

– Jag vill också passa på att tacka alla som hört av sig via sociala medier och stöttat mig. Det värmer.

Malmö FF önskar Felix Beijmo ett snabbt tillfrisknande!

huvudpartners

officiella partners