Felix Beijmo lånas ut till AGF Århus

Publicerad 30 januari 2023 i Herr,Nyheter

Det står nu klart att högerbacken Felix Beijmo lånas ut till danska AGF Århus. Låneavtalet gäller omgående fram till den 30 juni 2023.

Felix Beijmo under träningsmatchen i fotboll mellan Malmö FF och Randers den 20 januari.

Felix Beijmo kom till Malmö FF första gången 2019 på ett lån från tyska Werder Bremen, och skrev år 2020 ett kontrakt med MFF på 3,5 år. Säsongen 2022 har Felix tagit en given plats i startelvan som högerback. Trots lagets placering i Allsvenskan blev det en bra säsong för honom personligen när han var den i laget som hade flest spelminuter.

I fredags spelade Felix Beijmo sin 100:e match mot FC Nordsjälland i den ljusblå tröjan. Nu står det klart att högerbacken lånas ut till danska AGF Århus till sommaren 2023, där den tidigare MFF-tränaren Uwe Rösler tar emot honom. Vi önskar Felix stort lycka till på andra sidan sundet!

Daniel Andersson, Sportchef

– Vi har haft en bra dialog med Felix om hans situation på så väl lång som kort sikt. I den dialogen har Felix haft en önskan om mer speltid än vad vi i dagsläget kan garantera honom här i Malmö FF. Efter diskussioner med så väl AGF Århus som Felix så är vi överens om att det här är bästa lösningen för alla inblandade.

huvudpartners

officiella partners