Enormt engagemang för vår klädinsamling

Publicerad 27 oktober 2020 i MFF i Samhället,Nyheter

Containern står på Stadiontorget och är målad av MFF-supportrar.

Det tog bara en helg, sedan var MFF:s klädcontainer vid Eleda Stadion full av gåvor till människor som lever i utsatthet.

I torsdags placerades MFF-containrar ut på olika platser i Malmö för att samla in kläder till de mest utsatta i samhället. Efter bara fyra dagar var containern på Stadiontorget full. Nu är den tömd och redo att ta emot nya gåvor. Klädinsamlingen är en del av den nya satsningen, MFF stödjer Skåne Stadsmission.  

–  Det är helt fantastiskt att se den starka viljan som finns för att göra skillnad för människor som lever i utsatthet i vår stad, säger Eva Emmelin, kommunikatör på Skåne Stadsmission.

Kläderna delas ut till behövande eller säljs i Stadsmissionens butiker för att generera pengar till verksamheten. Malmö FF och Skåne Stadsmission vill rikta ett stort tack till alla som bidrar och hjälper till.

SÅ HÄR KAN DU SKÄNKA KLÄDER

Lämna dina hela och rena kläder och skor i väl förslutna påsar. Vi kan bara ta emot hela och rena föremål och klädesplagg eftersom vi inte har möjlighet att tvätta och reparera några gåvor.

Var:
Eleda Stadion ingång A, utanför MFF Shopen.
Stadsmissionens secondhandbutik på Mobilia Köpcentrum, södra huset plan 1.

huvudpartners

officiella partners