MENY VECKA 49 (2/12-6/12)
Måndag
Nikujaga – japansk gryta med grönsaker och nudlar (Vegetariskt)
Chili-baconkorv med persiljestuvad potatis
Tisdag
Risotto på svamp (Vegetariskt)
Kycklinggryta med dragon, rotfrukter och ris
Onsdag
Sojafärsbiff med rotselleri, hasselbackspotatis och balsamicosky (Vegetariskt)
Fish & Chips med tartarsås, citron och pommes
Torsdag
Italiensk minestronesoppa med nygräddat bröd och pesto (Vegetariskt)
Italienska biffar med krämig tomatsås och grönsaksrisoni
Fredag
Indisk goza med potatisfyllning, kryddigt ris, aprikoser och myntadressing (Vegetariskt)
Nattbakat högrev med skysås, potatisgratäng och rostad morot
På Erics kan du äta lunch varje helgfri vardag mellan 11:30 och 13:30. Menyn består till stor del av svensk husmanskost, och ett vegetariskt alternativ erbjuds alltid. Vi är alltid noga med att arbeta säsongsbaserat med våra råvaror.
Lunchen kostar 129 kronor och inkluderar en salladsbuffé och finns även som take away för 119 kronor.
Som medlem har du 10% rabatt på det ordinarie lunchpriset.
Är ni ett större sällskap som önskar boka bord, kontakta erics@mff.se. För mer information går det att ringa oss på 0735256179.