Eleda blir ny namnpartner till Stadion

Publicerad 20 december 2019 i Nyheter

Malmö FF är glada att presentera Eleda som ny namnpartner till Stadion. Avtalet är långsiktigt med option på förlängning och innebär att Stadion byter namn till Eleda Stadion.

Malmö FF och Eleda Group har haft ett långvarigt partnerskap. Eledas dotterbolag Akea är sedan flera år tillbaka partner till MFF i Samhället. Nu tas samarbetet till nästa nivå och tillsammans ska MFF och Eleda skriva ett nytt kapitel i Stadions historia.

– Det här avtalet ger Malmö FF nya möjligheter att växa och kommer bli en viktig pusselbit i vår framtida satsning, både på och utanför planen. Vi behöver inte bara växa sportsligt utan även ekonomiskt för att skapa förutsättningar framåt, säger Niclas Carlnén, VD i Malmö FF.

Eleda Group är en koncern som specialiserar sig på anläggnings-, entreprenad- och servicetjänster inom infrastruktur. Inom koncernen finns flera regionala bolag och hela koncernen omsatte drygt 2,8 miljarder år 2018.

– Vi är väldigt nöjda med att bli namnpartner till Stadion. Vi ser föreningslivet som en fundamental del i stadens välbefinnande och genom föreningars nära samarbete med näringslivet tror vi att vi kan tillsammans med MFF stötta staden i sin utveckling. Eleda är i en expansiv fas och i och med det så ser vi partnerskapet med Stadion och MFF som en naturlig del i vårt arbete framåt, säger Emilie Condrup, marknads- och hållbarhetsansvarig på Eleda Group.

Malmö FF och Eleda har tillsammans tagit fram Stadions nya visuella identitet. Eleda Stadion kommer att synas i den vita färg som traditionellt har varit en del av föreningens emblem.

– Malmö FF har en lång, traditionsrik historia och från vårt håll var det viktigt att vara en del av och inspireras av denna. Vi har därför gemensamt tagit fram en logotyp för Eleda Stadion i en av MFF:s traditionella färger, vit, säger Emilie Condrup.

huvudpartners

officiella partners