Digitalt medlemsmöte ikväll för medlemmar

Publicerad 09 juni 2020 i Nyheter

Malmö FF välkomnar alla medlemmar till ett digitalt medlemsmöte ikväll, tisdagen den 9 juni, klockan 18:30.

Den himmelsblå gemenskapen och samhället i stort befinner sig i en svår och prövande tid. Våra fysiska sammankomster är begränsade och tills vidare kan vi inte ses på matcher och möten som vi är vana vid. Men trots de rådande omständigheterna pågår många aktiviteter i föreningen. Därför vill vi bjuda in alla medlemmar till ett digitalt medlemsmöte och informera om vad som sker just nu och vad som är på gång den närmsta tiden.

På mötet närvarar Anders Pålsson, ordförande, Niclas Carlnén, VD, Daniel Andersson, sportchef, Jon Dahl Tomasson, herrlagets huvudtränare och lagkapten Anders Christiansen. Från damlaget medverkar Fredrik Jahnfors, huvudtränare, och spelaren Rebecka Holm. Dessutom kommer Anders Andersson berätta om vår nya studiosatsning, för våra årskortsinnehavare och partners. Även andra personer knutna till föreningen kommer att närvara.

I övrigt kommer vi att uppmärksamma den första utdelningen ur MFF-vännen Gunnar Djupes minnesfond som förvaltas av Malmö FF:s styrelse och vars avkastning ska gå till talangfulla MFF-spelare som visat gott kamratskap.

sändningen

Ett mail med länk till sändningen och lösenord har skickats ut till alla medlemmar. Inte fått mail? Kontakta info@mff.se.

När? Tisdag den 9 juni
Tid? 18:30

Välkomna!

huvudpartners

officiella partners