Biljettsläpp till finalen i Svenska cupen

Publicerad 05 april 2024 i Biljett

Svenska Fotbollförbundet har nu fastslagit biljettfördelningen till finalen i Svenska cupen. MFF:s tilldelade biljetter kommer att släppas med förtur via Mitt MFF torsdagen den 11 april.

Malmö FF – Djurgårdens IF
Onsdag 1 maj
Eleda Stadion

Tillgängliga platser

Matcharrangören SvFF har fördelat de ordinarie läktarplatserna i princip jämnt mellan de två finallagen, med marginell övervikt för hemmalaget. MFF-supportrar får tillgång till ungefär 8500 platser på den norra halvan av Eleda Stadion. Utöver ordinarie läktarplatser tillkommer klubbstolar och loger som också fördelats mellan lagen. Den totala publikkapaciteten till matchen kommer att vara omkring 18 000 åskådare.

MFF:s tilldelade sektioner i himmelsblått, bortalagets i mörkblått.

Så släpps biljetterna

Biljetterna kommer att släppas i två förtursrundor. Fler biljetter till MFF:are kan komma att släppas upp om inte bortalaget fyller tilldelade sektioner.

Förturssläpp via Mitt MFF

De 8500 biljetterna släpps med förtur till de högst placerade användarna i Mitt MFF torsdagen den 11 april klockan 13:00. En biljett per person gäller och ett mail med länk och mer information kommer senast en timme innan biljettsläppet. Samtliga som får ett mail är garanterade biljettköp.

Alla med minst 800 poäng omfattas i den första förtursrundan.

Du som har förtur och årskort på ståplats kommer att erbjudas biljettköp på ståplats. Du som omfattas av förturen men har årskort på övriga sektioner, eller inget årskort alls, kommer att få välja en plats på övriga tillgängliga sektioner på Eleda Stadion.

Den första förtursrundan pågår till måndagen den 15 april klockan 23:59.

Extra förturssläpp via Mitt MFF

De biljetter som inte går åt i det första förturssläppet kommer att släppas till ytterligare ett urval i Mitt MFF:s förturslista tisdagen den 16 april klockan 13:00. Hur många användare som får möjlighet att köpa biljett beror på antalet tillgängliga platser.

I det extra förturssläppet kommer samtliga användare få möjlighet att köpa en biljett till alla lediga platser på MFF:s tilldelade sektioner. Den som får förtursmöjlighet kommer inte nödvändigtvis vara garanterad biljettköp, utan först till kvarn gäller.

* Det extra förturssläppet har skjutits fram till torsdagen den 18 april. Mer detaljer kring släppet kommuniceras på mff.se inom kort.

Priser

Följande är SvFF:s prissättning till cupfinalen:

Kat A (långsida): 590 kr

Kat B (kurva): 390 kr

Kat C (kortsida) 310kr

Kat D (klack): 260 kr

Frågor

SvFF är matcharrangör och ansvarar för biljettfördelning och prissättning. Om du behöver hjälp med själva biljettköpet kan du kontakta biljett@mff.se. Om du har frågor kring Mitt MFF är det mitt@mff.se som gäller. Vi har tyvärr just nu långa svarstider på grund av en mycket hög belastning men svarar så fort vi kan. Läs gärna på informationssidan om Mitt MFF innan du kontaktar oss.

Köp inte biljetter i andra hand

Andrahandsförsäljning bryter mot biljettvillkoren och SvFF vill tydliggöra att biljetter som säljs i andra hand kan vara falska eller spärrade. Du blir också nekad inträde till motståndarlagets tilldelade sektioner, även om du skulle ha en giltig biljett dit.

huvudpartners

officiella partners