Biljettinformation till våra två sista hemmamatcher

Publicerad 22 oktober 2020 i Nyheter

Idag meddelade regeringen att sittande publik på högst 300 personer ska tillåtas på sportevenemang från och med 1 november. Här följer information om vad som gäller våra två avslutande hemmamatcher som berörs av beslutet.

Malmö FF kommer att fördela tillgängliga biljetter till årskortsinnehavare och partners.

Vem som får biljett avgörs genom lottning. För att säkerställa en rättvis och transparent lottning kommer representanter från MFF Support bjudas in att närvara till lottningen som äger rum under vecka 44.

Vad händer om jag får en biljett?
Alla årskortsinnehavare har kontaktats via e-post med valmöjligheten att tacka nej till en eventuell lottning. Alla som inte tackade nej ingår i urvalet som kan tilldelas en biljett.

Om du tilldelas en biljett får du besked av oss via e-post, där vi kontaktar dig med instruktioner om hur du loggar in hos vår biljettleverantör AXS och hämtar ut din kostnadsfria biljett. Alla vinnare i lottningen kontaktas senast måndagen den 2 november.

Tilldelas man biljett till en match blir man borttagen från urvalet till nästa match. Detta för att ge så många årskortsinnehavare som möjligt chansen att se en allsvensk match på plats i år.

Om du tilldelas en biljett men har fler än ett årskort kopplat till din e-postadress tilldelas du ändå bara en biljett.

Placering på läktaren
Alla årskortsinnehavare som tilldelas biljetter kommer till de aktuella matcherna att få varsin numrerad plats på Eleda Stadions nedre östra sida (sektionerna 23, 24, 25, 26 med ingångarna K, L), placerade på varannan rad och med minst en meters avstånd mellan varandra i raderna. Servicevärdar finns på plats för att säkerställa att varje person sitter på den plats man fått sig tilldelad. Inga undantag om att sitta tillsammans kan göras av administrativa skäl. Alla ombeds sitta ner under matchens gång.

Vid behov av rullstolsplatser används ingång 51.

Malmö FF:s partners tilldelas en procentuell andel biljetter i förhållande till antalet bokade platser på Eleda Stadion. Dessa partners är logeinnehavare och de kommer att vara placerade i sina loger.

Restaurang 1910
I Restaurang 1910 erbjuds nätverkspartners och klubbstolsinnehavare ett eget evenemang med mat och dryck. Efteråt visas matchen på storbildsskärmar i restaurangen. Detta separata evenemang kommer att följa rådande lagar och rekommendationer från regeringen och Folkhälsomyndigheten.

Övrigt
Vid frågor, vänligen kontakta biljett@mff.se.

huvudpartners

officiella partners