Biljetter till bortamatchen i första kvalrundan

Publicerad 29 juni 2018 i Nyheter

Malmö FF kommer att möta Drita FC från Kosovo i första kvalomgången till Champions League. Ett första biljettsläpp till bortamatchen kommer att ske med förtur för årskortsinnehavare och medlemmar lördagen den 30 juni klockan 10:00. Eventuellt kvarstående biljetter släpps till allmänheten på måndagen den 2 juli.

Bortamatchen i första kvalomgången spelas mot Drita FC tisdagen den 10 juli klockan 20:45 på Olympic Stadium Adem Jashari i Mitrovica (drygt 10 mil från Drita FC:s hemort Gjilan).

Eftersom vi ännu inte har fått all information kring biljetter men vill underlätta för supportrar som vill boka resa direkt, så kommer vi att ha ett inledande biljettsläpp för årskortsinnehavare (ej Ståplats Allsvenskan) och medlemmar (medlem senast 1 juni).

Inledande biljettsläpp
Antal tillgängliga biljetter: 200 vouchers (växlas mot matchbiljetter utanför arenan på matchdagen)
Pris: 150 kronor
Tid och plats: Biljettluckorna Stadion (ingång 51), lördag 30 juni 10:00-15:00
Ta med medlemskort eller årskort. En biljett per årskort/medlemskap.

Både antalet tillgängliga biljetter och det faktiska biljettpriset kommer troligen att förändras när vi får mer information från motståndarna. Om biljettpriset överstiger priset för vouchern så tar Malmö FF merkostnaden. Om biljettpriset understiger priset för vouchern går överskottet från köpet av vouchers oavkortat till Supporterhusets verksamhet.

Allmänt biljettsläpp
Om det kvarstår vouchers efter lördagens förtur till medlemmar och årskortsinnehavare kommer dessa att släppas i MFF Shopen på Stadion måndagen den 2 juli klockan 10:00.

Ytterligare biljett- och supporterinformation kring bortamatchen kommer så fort som möjligt!

huvudpartners

officiella partners