Beatrice Persson skriver på för MFF

Publicerad 04 januari 2024 i Dam,Nyheter

Malmö FF välkomnar den 23-årige forwarden Beatrice Persson till föreningen! 

SPELARFAKTA

Namn: Beatrice Persson
Födelsedatum: 2000-03-07
Moderklubb: Holmalunds IF
Tidigare klubbar: Kungsbacka DFF, LB07, FC Rosengård, Vittsjö GIK, Bröndby IF

Beatrice Persson.

Beatrice Persson har skrivit på för Malmö FF inför säsongen i Elitettan 2024 och kommer senast från Bröndby IF i den danska högstadivisionen där hon tillbringat de senaste två och ett halvt åren. Totalt blev det 51 ligamatcher för Persson i Danmark.

Hon slog igenom som 16-åring i Holmalunds IF i Elitettan där hon stod för sex mål. Det blev ytterligare en säsong i Alingsåsklubben innan hon lämnade för LB07 och sista året på Malmö Idrottsgymnasium 2018. 

Utöver tidigare nämnda klubbar har Beatrice även representerat Kungsbacka, FC Rosengård och Vittsjö GIK. 

Nu hälsar vi henne varmt välkommen till himmelsblått! 

Daniel Andersson, sportchef

– Bea är en mångsidig spelare som kan spela på alla offensiva positioner. Hon har bra erfarenhet från både Damallsvenskan och danska högstaligan och vi både tror och hoppas att hon kommer ta ytterligare steg hos oss.

Beatrice Persson

– Malmö FF är en förening som går för att vinna, oavsett vilken division man spelar i och det är något jag också vill göra. Jag känner många i laget sedan tidigare och har bara hört gott om klubben från de jag pratat med. För egen del hoppas jag utvecklas och komma tillbaka i den form som jag vet att jag har i mig och kan få fram.

– Jag ser oerhört mycket fram emot kommande säsong och att få komma ut och spela för Malmö FF. Vi ska vinna Elitettan 2024, det finns inget annat.

huvudpartners

officiella partners