Mats Lilienberg och Markus Rosenberg var på målhumör i en på många sätt händelserik match. Dessutom debuterade Bovar Karim.

4-2 Mats Lilienberg
5-2 Markus Rosenberg
6-2 Mats Lilienberg

Kommentar:
Första halvlek var inte bra från Malmö FF:s sida. Der kändes man ej kom in i matchen kanske till en del beroende på att spelarna är matchotränade. Matchen fick avbrytas en lång stund tio minuter in på första halvlek på grund av ett störtregn. Malmös mål kom på en hörna från Dan Ingvarsson. Bollen tar en Österspelare och går in så egentligen är det självmål men Dan Ingvarsson fick det.

I andra halvlek kom Malmö in som ett helt nytt lag. Markus Rosenberg gör 2-1 genom att runda målvakten och lägga in bollen efter en passning från Erik Johansson. Tio minuter in i andra halvlek får Driss ett skott i huvudet som sedan går i mål. Bollen tar så illa att Driss känner sig yr och tvingas byta. In kommer Daniel Pode. Efter detta tar Malmö över spelet totalt. Jussi nickar in 3-2 efter en frispark. Sedan gör Mats Lilienberg 4-2, Markus Rosenberg 5-2 innan Mats Lilienberg avslutar målfesten genom att chippa in 6-2. Malmö FF skall ha all heder av den sista halvtimmen.

Bovar Karim debuterade alltså, trots att hans kontrakt inte börjar gälle förrän den 1 juli, och spelade hela andra halvlek som yttermittfältare.