André Alvarez Perez förlänger kontraktet och lånas ut till Ålborg BK

Publicerad 31 januari 2024 i Herr,Nyheter

Malmö FF förlänger kontraktet med André Alvarez Perez. Samtidigt lånas försvararen ut till Ålborg BK på ett låneavtal som sträcker sig över hela 2024.

André Alvarez Perez anslöt till Malmö FF som åttaåring från BK Olympic och har varit en bärande spelare i MFF:s ungdomslag genom åren. Han har åtta U19 och tolv U17 landskamper för Sverige på sitt CV.

2022 gjorde mittbackstalangen A-lagsdebut i tävlingssammanhang för MFF i Svenska cupen mot Brålanda IF. Samma år blev han målskytt i P17-finalen mot Hammarby där MFF blev mästare efter straffavgörande. Prestationerna det året gav honom en kontraktsförlängning och ett seniorkontrakt fram till 2025.

Under fjolåret var han utlånad BK Olympic i Ettan Södra där han spelade till sig en startplats och noterats för ett mål. Nu förlänger Malmö FF kontraktet med André till och med 2026 och lånar ut honom till Ålborg BK i danska andraligan. Där blir han lagkamrat med de tidigare MFF-spelarna Tim Prica och Melker Widell.

Lycka till, André!

Daniel Andersson, sportchef

– André är en spelare som vi ser potential i. Han växte mycket under sin utlåning i Olympic förra året. Nu får han en möjlighet att ta ytterligare kliv och kommer kunna växa mer i Ålborg. Det ska bli spännande att följa hans utveckling där.

huvudpartners

officiella partners