Allt inför sommarens Europakval

Publicerad 17 juni 2024 i Biljett,Herr,Nyheter

Malmö FF är tillbaka i Europaspel! Här hittar du alla datum för lottning och speldagar, och information om hur du köper biljetter till MFF:s matcher i kvalet.

MFF:s kval till Europa 2024

Kvalet till de europeiska huvudturneringarna spelas i form av dubbelmöten (hemma/borta) och MFF kliver in i den andra kvalomgången (Q2) till Champions League. Seger i Q2, Q3 och play-off krävs för att vi ska nå höstens Champions League, som från och med i år spelas i ligaformat i stället för gruppspel. Vid eventuellt uttåg ur kvalet till Champions League fortsätter kvalet i Europa League, därefter Conference League.

Lottning: 19 juni

Matchdag 1: 23/24 juli

Matchdag 2: 30/31 juli

Lottning: 22 juli

Matchdag 1: 6/7 augusti (Champions League), 8 augusti (Europa League)

Matchdag 2: 13 augusti (Champions League), 15 augusti (Europa League)

Lottning: 5 augusti

Matchdag 1: 20/21 augusti (Champions League), 22 augusti (Europa League/Conference League)

Matchdag 2: 27/28 augusti (Champions League), 29 augusti (Europa League/Conference League)

Kvalpaket för årskortsinnehavare

Tack vare att vi kliver in i den andra kvalomgången vet vi redan nu att vi kommer att spela tre kvalmatcher på hemmaplan i sommar. Du som har årskort och vill gå på samtliga hemmamatcher i kvalet, oavsett när de spelas eller mot vilket motstånd, kan säkra din plats till de tre matcherna genom ett rabatterat kvalpaket.

Kvalpaketen släpps endast till årskortsinnehavare. Försäljningen startar den 19 juni 13:15 och pågår till och med den 27 juni kl 11:59. Du som har årskort loggar in på dina sidor på mff.ebiljett.nu för att hämta reservationen som är knuten till din plats. Du är garanterad din plats under hela försäljningsperioden.

Vill du ha hjälp med att köpa ditt kvalpaket kan du besöka oss i biljettluckan på Eleda Stadion, ingång 51, som håller öppet mellan klockan 13:15-16:00 den 19 juni.

Om du som årskortsinnehavare inte köper kvalpaketet har du precis som vanligt garanterad förtur till biljettköp till din plats inför varje hemmamatch. Med ett kvalpaket blir det däremot billigare och smidigare än om du köper lösbiljetter. Alla matcher laddas på ditt årskort och du slipper att hålla koll på de olika biljettsläppen under sommaren.

Klicka HÄR FÖR ATT SE PAKETPRISERNA »

Ståplats 
Vuxen 475 kr
Ungdom 305 kr 

Norra blå 220 kr

Sjungande sitt
Vuxen 795 kr
Ungdom 450 kr 

Södra små
Vuxen 740 kr
Ungdom 390 kr
Barn 220 kr

Kortsida
Vuxen 740 kr
Ungdom 415 kr

Långsida yttre
Vuxen 950 kr
Ungdom 650 kr

Långsida 1200 kr  

Långsida mitt 1380 kr

Rullstolsplatser
Vuxen 475 kr
Ungdom 305 kr

Södra nedre
Vuxen 515 kr
Ungdom 335 kr

Biljettsläpp till hemmamatcherna

Biljetterna släpps med garanterad förtur till årskortsinnehavare. Därefter får användarna i Mitt MFF möjlighet att köpa biljett, innan den allmänna försäljningen startar. Datumen för biljettsläppet till play-off bestäms utifrån vilken turnering det gäller. Biljettpriserna för de olika kvalomgångarna varierar också beroende på vilken turnering vi kvalar till.

Datum för biljettsläpp
ÅrskortsinnehavareMåndag 1 juli
Mitt MFFTorsdag 4 juli, kl 13.00
Allmän försäljningFredag 5 juli, kl 13.00
Datum för biljettsläpp
ÅrskortsinnehavareTorsdag 1 augusti
Mitt MFFFredag 2 augusti
Allmän försäljningLördag 3 augusti
Play-off till Champions LeaguePlay-off till Europa/Conference League
ÅrskortsinnehavareOnsdag 14 augustiFredag 16 augusti
Mitt MFFFredag 16 augustiLördag 17 augusti
Allmän försäljningLördag 17 augustiSöndag 18 augusti

Biljettsläpp till bortamatcherna

Försäljningen av biljetter till bortamatcherna är beroende av motståndarnas rutiner för biljettförsäljning och förutsättningarna varierar från omgång till omgång. Målsättningen är att erbjuda förtur via Mitt MFF till samtliga bortamatcher.

Kontrollera dina poäng i Mitt MFF

Se till så att dina poäng i Mitt MFF stämmer både innan och under kvalet. Logga regelbundet in på mittmff.se och kontrollera dina poäng för att säkerställa att du har rätt placering i förturen.

För dig med årskortet Ståplats Allsvenskan

Du som har årskortet Ståplats Allsvenskan har garanterad förtur tillsammans med övriga årskortsinnehavare.

Eventuella förändringar av läktarplatser

När UEFA är matcharrangör kan det i vissa fall ske förändringar av läktarstrukturen. I det sällsynta fall det skulle påverka en årskortsplats, kommer årskortsinnehavaren garanteras förtursköp till en så likvärdig plats som möjligt.

huvudpartners

officiella partners