Aleksander Damnjanovic Nilsson lämnar Malmö FF och David Edvardsson lånas ut

Publicerad 02 augusti 2022 i Herr,Nyheter

Malmö FF och norska Sandefjord Fotball har kommit överens om en permanent övergång för Aleksander Damnjanovic Nilsson. David Edvardsson lånas ut till IFK Värnamo till och med 30 november 2022. 

Aleksander Damnjanovic Nilsson kom till Malmö FF som femåring och har representerat alla ungdomslag i MFF innan han tecknade ett A-kontrakt i juni 2021. Aleksander spenderade fjolåret hos danska Jammerbugt FC och i mars lånades han ut till norska Sandefjord Fotboll. 

David Edvardsson anslöt till Malmö FF 2018. Under sin tid i klubben har han representerat MFF på både P17 och P19 nivå. I december 2020 skrev han på sitt första A-lagskontrakt som blev förlängt till 2025. Fjolsäsongen spenderade han ute på lån hos danska Jammerbugt FC.

Andreas Georgson 

– Aleksander har haft en fin utveckling och visat en vilja att fortsätta karriären i Sandefjord. Vi hoppas han fortsätter att ta kliv i deras miljö och kommer fortsätta att följa hans utveckling på distans även om övergången nu blir permanent.

– David har haft en vår fylld av rehab efter sin operation men är sedan en tid tillbaka i full träning och i behov av speltid för att komma igång. I Värnamo får han tävla sig till det i Allsvenskan och det känns som en fin möjlighet för att sedan förhoppningsvis komma tillbaka och spela för MFF regelbundet.

huvudpartners

officiella partners