Styr din fest hos 1910 Event

Publicerad 03 januari 2023

En artist som uppträder på scen

Sommaren står för dörren och för många är det nu dags för semester, men som vi alla vet går sommarens dagar fort och snart väntar redan en ny säsong. Varför inte kicka igång den med en rejäl fest? Vi 1910 står redo inför hösten och erbjuder ett stort utbud av spännande eventlösningar.

Vi är aldrig så fyllda av energi som efter en riktigt lång och härlig sommarsemester, så varför inte fortsätta på det upptrampade spåret och starta höstsäsongen med ett festligt event? Vi på 1910 har stora planer för kommande säsong och hos oss på Eleda Stadion kan du bland annat arrangera middagar, fester, företagsevent eller varför inte seminarium? Våra rymliga lokaler ger plats för det mesta inom fest, event och möten.

JULBORD ELLER HÖSTFEST?

För dig som redan nu ser fram emot vårt julbord, kan vi passa på att meddela att förberedelserna inför årets upplaga just nu pågår för fullt. Vissa datum är redan fullbokade men efter sommaren öppnar vi för bokning av ytterligare sittningar. Håll utkik här på hemsidan för mer information och bokning.

Om du inte vill vänta ända till jul för att festa loss hos oss på 1910, kan vi gladeligen informera om att det finns ett flertal lediga festdatum även under hösten. Bara din fantasi sätter gränser och hos oss kan du ordna alla tänkbara fester. Alltifrån mindre intima cocktailmingel till stora pampiga galor med livemusik, prisutdelning och fartfylld efterfest. Genom åren har vi organiserat en rad olika festligheter och vi utmanar gärna oss själva med nya, djärva idéer.

SITTANDE MIDDAG ELLER HAMBURGARE I HANDEN?

Mat är en viktig del av alla fester och oavsett om det handlar om enkla tilltugg eller en trerättersmiddag, är det viktigt att smakerna sitter. Hos oss på 1910 är maten alltid i fokus och vi är noga med att servera mat som passar med eventets stil och syfte.

Om du ska arrangera en livlig mingelfest kanske en stående middag med hamburgare i handen passar bättre än en trerättersmeny? Styr du i stället en pampig fest för att fira ett lyckat resultat, kanske en meny bestående av lyxiga råvaror som hummer och kaviar är mer passande? Vårt kök bollar gärna idéer och tar fram ett menyförslag som passar dig och din fest.

DJ ELLER LIVEBAND?

Inget sätter stämningen så mycket som musik, något som vi på 1910 verkligen har tagit fasta på. Vår stora festsal är utrustad med en gedigen ljudanläggning, så att dina gäster verkligen kan känna att festen är i gång.

Vill du ha en DJ som spelar på din fest? Inga problem. Vi har ett brett kontaktnät av duktiga diskjockeys som mer än gärna får liv i ditt party. Önskar du hellre musik i form av ett liveband eller en soloartist kan vi självklart ordna även det. Vår scen är stor nog att fylla det mesta.

MÅNGA ELLER FÅ PÅ FESTEN?

För många är en lyckad fest synonymt med en stor samling människor men vi på 1910 har sett flera exempel på fartfyllda fester med enbart några få deltagare. Tack vare våra smarta avskärmningslösningar kan vi enkelt skapa intima, mer personliga ytor för mindre fester och mingel. För att höja stämningen och stärka gemenskapen i mindre grupper, ordnar vi gärna också aktiviteter i form av quiz och tävlingar.

Vill du arrangera din nästa fest hos 1910?
Hör av dig till oss!

VILL DU VETA MER? KONTAKTA MIG

Camilla Ahlin, Eventansvarig

CAMILLA AHLIN NILSSON

EVENTANSVARIG

070 860 35 06
camilla.ahlin@mff.se