Stjärnspäckat när Akea gästade Eleda stadion

Publicerad 15 januari 2023

Företagsevent för Akea

Den elfte november samlades hela Akea-familjen hos 1910 Event på Eleda stadion för en helkväll tillsammans. Totalt deltog 350 personer i festligheterna som bland annat innehöll ljusshow, stand up och coverband. Bolagets marknadschef Ingemar Queckfeldt berättar mer om kvällen.Anläggnings- och kabelföretaget Akea har under många år varit med och utvecklat Sveriges infrastruktur. Akea är en del av Eleda Group som sedan 2019 äger namnrättigheterna för Malmö FF:s hemmaarena – Eleda Stadion.

FÖRSTA GÅNGEN

Trots Akeas starka band till Malmö FF har företaget, på grund av pandemin, inte haft möjlighet att nyttja Eleda Stadion fantastiska lokaler fullt ut. Efter en lång tid av restriktioner var det den elfte november äntligen dags att göra slag i saken och bjuda in till en rejäl fest i Malmös mäktigaste arena.

Inbjudna till festligheterna var medarbetare med respektive från såväl Akea som från deras två dotterbolag, Fasab och Älmby. Totalt rörde det sig om en grupp på omkring 350 personer som var redo för en helkväll på Eleda Stadion.

FULLSPÄCKAD KVÄLL

Kvällen startade klockan 18 och inleddes med ett förmingel innan det var dags att inta Norra Stå för en av kvällens höjdpunkter – en ljusshow. Ljushowen hölls på innerplan och innehöll både ledbelysning och eld. En bejublad uppvisning som fick gästerna att dra efter andan.

Efter ljusshowen följde middag i Restaurang 1910, där konferencieren och magikern Caroline Ravn underhöll sällskapet mellan rätterna. När huvudrätten var intagen var det dags för kvällens andra höjdpunkt, nämligen komikern Robin Paulsson.

Kvällen fortsatte sedan med gottebord och kaffe innan coverbandet Najz äntrade scenen. Bandet bjöd på en mängd härliga låtar med hög igenkänningsfaktor, innan DJ Krille lyfte festen ytterligare genom att bränna av några riktigt dansvänliga hits.

Ljusshowen på innerplan var en av kvällens stora höjdpunkter.

HÖGT BETYG

Ingemar Queckfeldt, marknadschef på Akea, beskriver kvällen som fantastiskt lyckad och berättar att medarbetarna i efterhand gett evenemanget ett högt betyg.

”Vi gjorde en undersökning bland personalen och då hamnade vi på ett nöjdhetsindex på 4,3 utav 5. Ett högt betyg som verkligen visar att kvällen var uppskattat och väl anpassad för målgruppen”, säger Ingemar.

GOD PLANERING

Ingemar tror att det höga betyget beror på den goda organisationen och planering bakom evenemanget. Han berättar att det redan från första stund har varit otrolig enkelt att arbeta med 1910 Event och att teamet under kvällen agerat väldigt professionellt med en hög servicegrad.

”1910 Event har en väldigt professionell personal med hög kompetens. De har ett bra sinne för mat och dryck, och under kvällen såg de till att alla hade det som behövdes för att trivas”

Ingemar tror också att lokaler på Eleda Stadion var viktiga för kvällens utfall. Restaurang 1910, som under en matchdag tar upp till 1 800 personer, var vackert inramad och kändes trots sin storlek både intim och mysigt.

”Vi satt kring runda bord vilket jag alltid tycker är trevligt. Det var nära till det mesta och serveringen kring mat och dryck fungerade utmärkt.”

ÅTERVÄNDER FÖR JULBORD

På frågan om Akea kommer att förlägga fler evenemang på Eleda Stadion har Ingemar i ett tydligt svar.

”Vi kommer självklart att göra fler saker här, och redan om några veckor har vi här vårt stora julbord för kunder och leverantörer. Det känns väldigt kul att få vara på Eleda Stadion”

VILL DU VETA MER? KONTAKTA MIG

Camilla Ahlin, Eventansvarig

CAMILLA AHLIN NILSSON

EVENTANSVARIG

070 860 35 06
camilla.ahlin@mff.se