Somrig stämning när event hölls på Supportertorget

Publicerad 21 juni 2023

Vajande vimplar, kulörta lyktor och färska blommor. När en sommaravslutning arrangerades på Supportertorget hos 1910 Event var feststämningen på topp. Läs mer om det lyckade utomhuseventet på Eleda Stadion.

Termometern visar över tjugo grader och solen lyser över Eleda Stadion. Under taket på Supportertorget minglar närmare 400 personer bland färgglada vimplar, nyplockade blommor och somrigt björkris. Runt de uppställda ståborden står gästerna och pratar samtidigt som de njuter av en välkyld dryck i sommarvärmen.Det har blivit dags för sommaravslutning för ett av Malmös företag.

Midsommarbuffé på supportertorget

Sorlet från besökarna avtar när dagens konferencier tar sig upp på utomhusscenen för att hälsa alla gäster välkomna. Därefter följer ett kort välkomstprogram som avslutas med några klassiska allsångslåtar innan det är dags för lunch.

Lunchen serveras även den på Supportertorget och det bjuds på en härlig midsommarbuffé fylld med godsaker. Här hittas allt från potatis och sill till lax, sallad och grillat kött. En välsmakande mingelbuffé som uppskattas av gästerna.

”Midsommarbuffén var jättegod och flera av gästerna berömde den goda maten vilket var väldigt roligt att höra”, berättar företagets eventansvarige.

Konferens i festlokalen

Efter att lunchen har landat i magen hos gästerna, är det dags att förflytta sig till 1910s festlokal som ligger i direkt anslutning till Supportertorget. Gästerna rör sig in i lokalen och placerar sig runt de runda borden som står uppställda framför den stora scenen.

När alla intagit sina platser är det dags för konferens. Under eftermiddagen avlöser flera talare varandra för att prata om bolagets framtid, vision och fortsatta utveckling. Samtidigt har gästerna möjlighet att njuta av kaffe eller te som finns utplacerat på varje bord.

Efter cirka en och en halvtimme rundas konferensen av, och på vägen ut från festlokalen får alla gäster varsin glass. Glassen tas med ut till Supportertorget där dagen sedan avslutas och gästerna tar sig hemåt.


Bra lokaler och trevlig dekoration

Företagets eventansvariga berättar att hon är mycket nöjd med dagen och 1910s lokaler.

– 1910s lokaler är jättebra för oss som är en så stor grupp. Det ligger centralt i Malmö och det är lätt för alla att ta sig dit. Vi har tidigare haft event här men inte på utomhusytan, den var helt ny för oss. Jag tycker det blev jättebra och de hade dekorerat allt somrigt och fint, så det kändes verkligen som en sommaravslutning.

Även 1910s eventansvariga Camilla Ahlin är nöjd med dagen och framför allt med festligheterna på Supportertorget.

– På sommaren är det kul att kunna arrangera event utomhus. Supportertorget är verkligen en perfekt yta för utomhusmingel och middag. Här finns toaletter, kiosker, barer och allt annat som behövs för att skapa ett riktigt lyckat event. Dessutom ligger torget under tak vilket gör att man kan vara här även om det svenska sommarvädret sviker, säger hon.