Planera ditt nästa event med 1910 Event

Publicerad 19 augusti 2022

Uppdukade bord i 1910s eventlokal med vita dukar och blomsterarrangemang

Att planera event är kul, och när ett uppdrag om att organisera konferens landar på ens bord, är det lätt att bli uppspelt. Den första frågan som poppar upp i huvudet är ofta – var ska eventet äga rum? Och snabbt är man i gång med att googla eventlokaler och häftiga miljöer. Inspiration är viktigt och vi vet att det är lätt att bli hänförd av bilder på stora salar och coola mötesrum, men tyvärr måste vi be dig att stoppa just där och backa bandet.

Vad är viktigt att tänka på när man ska planera ett event? Vi går igenom planeringsstadiets olika faser och berättar mer om hur vi på 1910 kan bli ditt naturliga bollplank genom hela eventprocessen.

HITTA RÄTT SYFTE

För innan du börjar kolla runt på lokaler och eventmiljöer, måste du ha ett tydligt syfte med vad det är du vill få ut av ditt event. Varför ska eventet äga rum från allra första början? Ska företaget presentera en ny säljstrategi? Eller är eventet till för att samla teamet och fira en framgång eller ett vinnande resultat? Eventets syfte styr så väl dess utformning som lokal, innehåll och meny.

LÅT OSS HJÄLPA DIG PÅ VÄGEN

Ibland kan det vara svårt att definiera exakt vad ett events syfte är, speciellt om tiden är knapp. Kanske har uppdraget landat i ditt knä från ingenstans eller så kommer det uppifrån, från en stressad och otydlig ledning? Att planera event kan kännas övermäktigt och svårt, speciellt om man är ensam om att hålla i taktpinnen.

Vi på 1910 är en liten och tight organisation som gärna hjälper dig med ditt event. Från första idé tills det att gästerna har gått hem nöjda och belåtna. Vi är noga med den personliga kontakten och vi vill att du ska känna dig trygg när du bollar idéer och tankar med oss. Oavsett vad du har för förutsättningar, kan vi hjälpa till att utkristallisera eventets syfte och komma med förslag på upplägg och aktiviteter.

Två artister som spelar saxofon under ett uppträdande hos 1910 Event

ALLTID MED STORT ENGAGEMANG

När du planerar och arrangerar event med oss på 1910, kan du räkna med ett stort och helhjärtat engagemang. Vi har respekt för både din tid och din budget, och vi är noga med att alltid ha med dig på banan. Vi finns vid din sida längs hela processen och ser till att alla steg som tas, tas tillsammans. Självklart väljer du själv hur involverad du vill vara i eventprocessen men vår dörr står alltid öppen för frågor och funderingar längs vägen.

EN PLATS FÖR ALLA

Vi har lång erfarenhet av event och genom åren har alltifrån små möten till stora fester, konserter och mässor genomförts här på 1910. Hos oss är alla välkomna och vi uppskattar att arrangera såväl stora som små arrangemang. Så oavsett om du planerar en kick-off för 30 anställda eller konferens för 2000, är vi en eventpartner att lita på.

Så välkommen att boka ditt nästa event hos oss – eller ska vi säga med oss? För vi är ju just det, din samarbetspartner på vägen mot ett storslaget event!

VILL DU VETA MER? KONTAKTA MIG

Camilla Ahlin, Eventansvarig

CAMILLA AHLIN NILSSON

EVENTANSVARIG

070 860 35 06
camilla.ahlin@mff.se