Pampigt på Exaktas julfest hos 1910 Event

Publicerad 26 januari 2023

I mitten av december var det dags för 2022 års upplaga av Exakta Awards, Exaktakoncernens årliga julfest som i år arrangerade hos 1910 Event på Eleda Stadion. Kvällen kantades av glitter, glamour och fartfyllda aktiviteter.

Det var under förra året som Exakta drog i gång Exakta Awards. En julfest med galakänsla, där nominerade medarbetare belönas med priser. Årets upplaga av Exakta Awards hölls hos 1910 Event på Eleda Stadion, en plats som företaget känner väl till sedan tidigare. 

”Vi har sedan 2016 varit partners till Malmö FF och vi har en loge på Eleda Stadion som vi ofta bjuder kunder och samarbetspartners till. Vi känner oss hemma i lokalerna och därför var det naturligt att hålla årets Exakta Awards här”, säger Kim Borglin, HR-ansvarig på Exakta.

Kvällens gäster fick möjlighet att mingla på röda mattan. Från vänster ser vi Alexandra Alexopoulos Fleur, Camilla Farnestam Lettevall och Kim Borglin.
Mingel med bubbel

Kvällen inleddes med ett mingel där gästerna fick namnskyltar samt ett glas bubbel. Minglet hölls i en mindre, avskärmad del av Restaurang 1910. Efter en halvtimme, när minglet var när slut, drogs de stora gardinerna undan och sällskapet kunde kliva in i festsalen.

”Det blev en pampig upplevelse när gardinerna drogs undan och alla fick se den uppdukade salen. Lokalen kändes verkligen proffsig och var väldigt bra inramad med en stor scen och olika skärmar.”

Prisutdelning på scenen

Väl i festsalen intog gästerna sina platser kring flertalet runda bord, innan kvällens prisutdelning drog i gång på scenen. När de två första priserna var utdelade, var det hög tid att hugga in på kvällens julbord som bestod av traditionella juldelikatesser som sill, köttbullar och lax.

”Maten var fantastisk och råvarorna höll en hög kvalitet. Många av gästerna berömde maten och tyckte att det var en av kvällens stora höjdpunkter.”

Under kvällen bjöds det på ett traditionellt julbord med råvaror av hög kvalitet.
Aktivitetshörna med femkamp

När julmaten lagt sig till rätta fortsatte prisutdelningen och i pauserna fanns det möjlighet att besöka kvällens ”playground”. En avskärmad aktivitetshörna där gästerna kunde tävla mot varandra i en Exakta-brandad femkamp. Bland grenarna hittades bland annat bordtennis, spinn ladder och flip the cup.

”Femkampen var ett uppskattat inslag som gav lite extra liv till kvällen. Spelreglerna för aktiviteterna var enkla men dem fanns ändå beskrivna i små foldrar, vilket gjorde det enkelt för alla att vara med och tävla.”

Kvällens femkamp var ett uppskattat inslag. Speciellt pingisbordet fick extra mycket uppmärksamhet.

Mycket nöjd med julfesten

Middagen rundades av med dessert i form av ett gottebord som även det stod i en avskärmad del av lokalen. I samband med att godsakerna intogs delades även de sista priserna ut. Därefter förvandlades den stora festsalen till ett glitterglänsande dansgolv. Kvällen avslutades sedan med DJ och dans sent in på natten.

Kim är mycket nöjd med kvällen och berättar att hon enbart hört positiva tillrop från medarbetarna. Något som var särskilt uppskattat var de runda borden, som skapade en mysig och inbjudande stämning. Kim lyfter också fram servicen och samarbetet som två av kvällens viktigaste byggstenar. 

”Det var en proffsigt arrangerad fest och allting fungerade mycket bra. Vi hade gjort ett tydligt körschema som rullade på utan konstigheter. Jag kan varmt rekommendera att hålla företagsevent på 1910 Event.”

Vill du arrangera din nästa fest hos 1910 Event?