Malmös mest flexibla möteslokaler

Publicerad 25 juli 2022

Ett av 1910s mötesrum med utsikt över fotbollsarenan

Vi har ett femtiotal mötesrum i olika storlekar som vi har anpassat för att passa mindre sällskap. Om du ska hålla ett litet möte är du varmt välkommen att kontakta oss – hos oss finns alla möjligheter. Kanske är det dags att ha lite storhetsvansinne och boka ett möte för två på en arena?

FLEXIBILITET OCH FÖRSTÅELSE GÖR DET MÖJLIGT ATT MÖTAS

Efter många månader av distansarbete är det många som längtar tillbaka till kontoret. Men det är inte alla som har ytorna som krävs för att träffas på ett Coronasäkert sätt. På Eleda Stadion finns svängrummet som ger dig trygghet i mötena. Vi har allt från små mötesrum till restaurang 1910, som i vanliga fall rymmer 1 800 sittande gäster. Givetvis har vi full förståelse för den personliga rädslan att bli smittad och tar hänsyn till rådande restriktioner och företagspolicys. Våra mötesrum går att möblera på en mängd olika sätt, beroende på hur många som ska delta och syftet med mötet. Förutom att anpassa mängden deltagare som får vistas i lokalerna har vi också justerat prisnivån för att möta behoven. Nyfiken på hur mötesrummen ser ut? Ta en titt på vår film!

OMVÄXLING FÖRNÖJER

Det brukar vara bra att byta miljö med jämna mellanrum. Vi behöver matas med nya intryck för att bli inspirerade och hålla energin uppe. Utöver våra mötesrum har vi också en trevlig restaurang, Eriks, som passar perfekt för ett lunchmöte. Dessutom har du den grönskande Stadionparken alldeles utanför Eleda Stadion. Varför inte göra mötet till en walk and talk? Om du bokar en av våra loger har du möjlighet att gå ut och sätta dig på läktaren. Det är svårt att hitta en mäktigare arbetsplats än den.

TEKNIKEN SOM GÖR HYBRIDMÖTET MER LEVANDE

Under året som gått har vi uppgraderat tekniken i restaurang 1910 för att göra dina hybridmöten och fysiska event ännu proffsigare. I 1910 finns också vår tv-studio, som går att boka för inspelning av allt från bolagsstämmor till webinars och produktlanseringar. Oavsett vilken typ av rum du behöver så har vi tekniken du behöver för att göra det till ett vinnande möte.

VILL DU VETA MER? KONTAKTA MIG

Camilla Ahlin, Eventansvarig

CAMILLA AHLIN NILSSON

EVENTANSVARIG

070 860 35 06
camilla.ahlin@mff.se