Jubileumsfirandet hos 1910 Event var en fest från början till slut

Publicerad 29 september 2021

1910 Evenlokal med festligt uppduknade långbord

Göran Urde är övertandläkare på Malmö Tandvårdshögskola och en av grundarna till Tandvårdshögskolans alumninätverk. När nätverket firade jubileum valde de att hålla festen hos oss på 1910. Efter en fullspäckad dag med vetenskapliga och intresseväckande föreläsningar anlände de drygt 400 gästerna till en storslagen bankett i Restaurang 1910.

EN KVÄLL SOM ANDADES FEST

Det var en varm sommarkväll i Malmö och vi öppnade upp balkongen mot gräsplanen, där gästerna minglade under fördrinken. Vi hade tänt storbildsskärmarna som gav ett nästan magiskt sken in i Restaurang 1910, där vi hade dukat på långbord och runda bankettbord. Under kvällen serverades en vällagad festlig middag och på scen stod bland annat vår Ulrika och bjöd på skönsång. Även alumninätverkets egna talanger stod för underhållningen i form av tal, musikframträdanden och andra uppskattade aktiviteter. Middagen blev snart till en fest som fortsatte till sent!

LAGSPEL GAV EN VINNANDE KVÄLL

Det som gjorde jubileet som evenemang så speciellt var den stora projektgruppen. Förutom vi på 1910, Göran och hans kollegor, så fanns det även en sponsor som såg till att sätta extra guldkant på kvällen. Samarbetet mellan många aktörer var ett fint lagspel som ledde fram till ett vinnande resultat. Gamla och nya vänner fick chans att umgås under festliga omständigheter. Sammanfattningsvis var jubileumsfirandet med Göran och hans kollegor i alumninätverket en fin kväll där allting fick plats.

VILL DU VETA MER? KONTAKTA MIG

Camilla Ahlin, Eventansvarig

CAMILLA AHLIN NILSSON

EVENTANSVARIG

070 860 35 06
camilla.ahlin@mff.se