Genomför ett lyckat stormöte hos 1910 Event

Publicerad 10 maj 2022

En loge med bord och stolar

Äntligen är det dags att arrangera större, härligare sammankomster där fler än bara den lilla gruppen möts. Men vad ska man tänka på när man arrangerar större möten? Vi ger våra bästa tips för ett lyckat stormöte och berättar varför du ska hålla ditt nästa möte hos oss på 1910 Event.

Att arrangera ett stormöte kan tyckas vara enkelt. Välj tid och plats, bjud in deltagarna och sedan är det bara ett köra i gång – eller? Nej, riktigt så lätt brukar det faktiskt inte vara och efter pandemin är vi många som är lite ringrostiga när det kommer till att arrangera större, mer avancerade möten.

Det första du bör fundera på det när det kommer till möten, är platsen. Bara för att ditt kontor har ett särskilt mötes- eller konferensrum behöver det inte betyda att alla dina möten måste hållas just där. Är det första gången på länge som ni samlas fysiskt eller ska ni diskutera något extra speciellt? Då kanske det kan vara passande att flytta mötet utanför huset och hålla det på ett nytt, inspirerande ställe.

FLEXIBLA LOKALER

Vi på 1910 har stor erfarenhet av möten och hos oss finns alla förutsättningar för att arrangera ett lyckat möte. Här finns det gott om svängrum och vi har en mängd lokaler för diverse olika typer av grupper och upplägg. Vad sägs om att samlas i ett av våra större konferensrum för att sedan dela upp er och köra mindre breakout-möten i några av våra 40 loger?

Vill ni ha ett större mer konferensliknande möte står även vår Restaurang 1910 till ert förfogande. Här finns plats för alltifrån 50 till 2000 personer och med hjälp av smarta avskärmningslösningar, kan vi skapa en intim och inbjudande stämning. I restaurangen finns också en stor scen med en rejäl bioduk som kan visa både filmer och presentationer.

INSPIRERANDE TALARE

Vill ni ha en inspirerande talare eller föreläsare till ert möte kan vi på 1910 ordna med det också. Tack vare vårt nära samarbete med MFF kan vi erbjuda exklusiva föreläsningar med några av föreningens mest betydelsefulla personer. Få reda på mer om hur MFF arbetar med exempelvis laganda, värdegrund eller samhällsfrågor. Inspireras av den himmelsblå framgångsandan och lämna Eleda Stadion som en vinnare.

INGA KURRANDE MAGAR

Vi alla vet att ett möte sällan blir lyckat om rummet är fyllt med kurrande magar. På 1910 är vi noga med att alla mötesdeltagare ska kunna fylla på med ny energi när det behövs. Förutom fika, frukost och snacks kan vi också erbjuda lunch eller middag till mötet.

Vårt kök, med mästerkocken Peter J Skogström i spetsen, är vana vid att servera mat till ett stort antal gäster och sätter gärna ihop en meny utifrån era önskemål. När det kommer till mat på event och möten är det viktigt att tillgodose målgruppens behov, vad finns det för matpreferenser och vad tycker deltagarna om att äta? Genom att aktivt fundera kring smakerna, kan lunchen eller middagen bli något mer än bara en behaglig paus.

Vill du veta mer om 1910s mötesmöjligheter eller är du redan nu intresserad av boka ditt nästa möte hos oss?

Hör av dig – tillsammans gör vi ditt nästa möte till ett vinnande koncept!

VILL DU VETA MER? KONTAKTA MIG

Camilla Ahlin, Eventansvarig

CAMILLA AHLIN NILSSON

EVENTANSVARIG

070 860 35 06
camilla.ahlin@mff.se