Byt miljö och håll ditt digitala möte hos 1910 Event

Publicerad 31 mars 2022

En loge med bord och stolar

Trött på tråkiga hemmamöten? Varför inte hålla ditt nästa Teamsmöte live på Eleda Stadion? Oavsett om du vill arrangera ett annorlunda, mer intresseväckande digitalt möte eller bara samla avdelningen på en ny, inspirerande plats har vi på 1910 rätt lösningar för dig.

Pandemin har förändrat vårt sätt att arbeta. Från att alltid ha varit på kontoret och träffats fysiskt, har digitala möten i stället blivit en naturlig del av vår arbetsvardag. Och visst är det smidigt att varsomhelst bara kunna koppla upp sig och sätta i gång ett möte?

Men att sitta hemma på en pinnstol och leda ett viktigt möte, kanske inte alltid känns så inspirerande. Och vad är det som säger att digitala möten inte kan vara både proffsiga och intressanta? Vi på 1910 har tagit fasta på det nya arbetsklimatet och anpassat vårt erbjudande till det nya normala.

BYT MILJÖ

Förutom en mängd olika möteslokaler som konferensrum, loger och större salar erbjuder vi också möjligheten till hybrid möten och digitala möten. Kom bort från hemmakontoret och håll ditt nästa Teamsmöte hos oss. Byt miljö och se något annat än dina klassiska fyra väggar. Inspirerande för dig men även för dem som ansluter till ditt möte, som plötsligt får se dig i en helt ny kontext.

STIMULERA HJÄRNAN

Att byta miljö för ett Teamsmöte kanske känns både onödigt och fånigt. Men faktum är att vår hjärna regelbundet behöver ombyte och stimulans för att kunna utvecklas. Forskning visar att vi ökar vår förmåga att minnas och ta in ny kunskap om vi ibland vistas i nya miljöer. Att dessutom alltid kolla på samma skärm, i samma storlek, i samma rum kan göra oss både trötta och okoncentrerade.

Att ändra plats och hålla sina möten någon annanstans, kan därför vara ett vinnande koncept. Att dessutom hålla dem det här hos oss på 1910, där framgångsanda och engagemang sitter i väggarna, kan göra stor skillnad. När du kliver in på Eleda Stadion, kommer du nästan att kunna höra publikljudet, som på något magiskt sätt etsats sig fast i atmosfären. Och hur häftigt är det inte att berätta för dina mötesdeltagare att platsen som du just nu befinner dig på, har varit värd för viktiga drabbningar i många år?

VÅGA TESTA NYTT

Oavsett vad för typ av möten eller sammankomster du planerar att genomföra, kan vi på 1910 hjälpa dig att göra dem ännu mer inspirerande och spännande. Eleda Stadion är en fantastisk mötesplats för både det lilla och det stora mötet, och genom åren har vi här arrangerat alltifrån stora mässor till mindre intima konferenser.

Så, var inte rädd för att byta miljö och våga testa något nytt. För vem vet, kanske dina bästa idéer uppstår precis här? Inspirerade av den himmelsblå framgångsandan.

Hör av dig till oss, så ser vi till att ditt nästa möte blir ett vinnande koncept!

VILL DU VETA MER? KONTAKTA MIG

Camilla Ahlin, Eventansvarig

CAMILLA AHLIN NILSSON

EVENTANSVARIG

070 860 35 06
camilla.ahlin@mff.se