Äntligen dags att träffas runt julbordet!

Publicerad 05 november 2022

En tallrik med lax på ett julbord

Visst har vi firat jul under pandemin, men det har inte varit som vanligt. Det har inte varit läge att ladda upp inför helgerna med ett dignande julbord, färgsprakande show och dans in på småtimmarna. Än är inte allt som vanligt, men nu vi är på väg mot det normala igen! För i år är det åter dags för 1910:s klassiska julbord, men med lite annan inriktning än vanligt.

Om du någon gång har ätit julbord på 1910 så vet du att det brukar vara en kombination av julmat, julshow och julfest. Det kommer vi att bjuda på igen i framtiden, men den här julen har vi valt att fokusera på maten, upplevelsen – och festen.  

I år står julbordet i centrum med smaker signerade av 1910:s egen mästerkock Peter J Skogström. Det blir en lite lugnare upplevelse, där vi sitter ner, umgås och njuter av att vi äntligen kan fira in julen ihop. Men helt utan underhållning blir det inte! Vi kommer att bjuda på förtrollande ting, magiska upplevelser och en och annan överraskning. Och även om det inte blir show med liveband på scen, kommer vi att kunna kasta loss på dansgolvet med vår live-DJ!

ALLT SOM SKA SMITTA ÄR DET GODA HUMÖRET

Även om många av de tidigare begräsningarna försvinner genomför vi självklart vårt julbord på ett ansvarsfullt sätt. En stor fördel med 1910 är att vi har oerhört gott om plats och en stor rymd i lokalen. Det gör att vi kan ta in många sittande och fortfarande säkerställa avstånd mellan grupperna. Redan tidigare år har vi haft utrymme att hantera en omfattande logistik, vilket gjort att köerna har varit korta och rört sig snabbt. Det kommer extra väl till pass i år. Så missa inte umgänget, smakerna och julkänslan på årets både klassiska och magiska julbord!

Kontakta oss på info@1910event.se och boka redan idag. För som du förstår är antalet platser i år begränsat.

Dans och fest DJ lite annorlunda än vanligt, men ändå fest. Mest på golvet, inte på scenen.

BEHÖVER DU HJÄLP ATT PLANERA DITT EVENT?

Varmt välkommen att kontakta oss, så berättar vi mer om vad vi kan göra för dig!

VILL DU VETA MER? KONTAKTA MIG

Camilla Ahlin, Eventansvarig

CAMILLA AHLIN NILSSON

EVENTANSVARIG

070 860 35 06
camilla.ahlin@mff.se