1910 Event – ett självklart val för Malmös eventbyråer

Publicerad 12 juni 2024

Genom åren har 1910 Event blivit en självklar samarbetspartner för många av Malmös eventbyråer. Förutom flexibla lokaler är den goda servicen och det proffsiga bemötandet extra uppskattat.

Precis som Malmö FF är älskat av stadens fotbollssupportrar är 1910 Event älskat av Malmös eventfantaster. Under många år har 1910 Event samarbetat med olika eventbyråer runt om i Malmö och är i dag en av stadens mest uppskattade venues. Med pampiga Eleda Stadion som hemmaplan, kan 1910 Event lyfta evenemangen till nya nivåer och samtidigt erbjuda en service som är svår att hitta någon annanstans.

– Det som utmärker 1910 Event är att de håller en väldigt hög servicenivå för stora grupper, vilket inte alltid är så lätt att hitta, säger Camilla Strömberg, VD på Perfect Event.

– Malmö är en stor stad, men vi har få lokaler som rymmer en så stor mängd människor som 1910 gör, säger Max Demalva, COO på Byrå52.

Plats för 2 000 personer

Rutin på stora event har 1910 Event, som vid varje hemmamatch bjuder närmare 2 000 personer på sittande middag. Festsalen på Eleda Stadion är stor och rymlig, samtidigt som den också kan skalas ner och omformas för att passa mindre grupper.

– Lokalen har en bra flexibilitet och tygerna som finns där gör den enkel att anpassa för ett mindre antalet gäster. Tack vare den flexibla utformningen finns heller ingen ’fast scen’ vilket gör att man kan flytta runt dem om man skulle vilja, säger Max Demalva.

– Lokalmässigt kan man göra väldigt mycket, det är som ett vitt papper som man kan skapa på, säger Eleni Cronström, VD på Cronström & Co.

Flexibel lokal

Men det är inte bara lokalen som är flexibel, även personalens flexibilitet och lyhördhet lyfts fram som en av organisationens största styrkor.

– Teamet är så himla proffsigt och de är så otroligt lätta att jobba med. De är lätta att få tag i och de ger alltid snabba svar, säger Eleni.

Teamet på 1910 Event är ett tight och sammansvetsat team på cirka 10 personer. Att teamet är litet uppskattas av deras samarbetspartners som menar att det stärker relationerna och gör arbetet flyter bättre.

– Ju större venue desto större risk att man får en ny kontaktperson. På 1910 Event är det alltid samma människor som jobbar och det är något som vi uppskattar. Det betyder att de kan sina lokaler utan och innan, säger Max.

Hållbart fokus

1910 Events hemmaplan är Eleda Stadion som ligger mitt i Malmö. Att arbeta lokalt och arrangera event på en plats som är starkt förknippad med Malmö, ser många som en positiv faktor.

– För många av våra kunder är det viktigt att främja det lokala. För närheten, men också för att kunna stötta det lokala näringslivet. Ser man det ur ett hållbarhetsperspektiv är det också positivt att ha lokalen nära för att slippa resor, säger Camilla.

Hållbarhet är generellt något som är viktigt för 1910 Event, framför allt när det kommer till mat. I köket är man noga med att använda sig av hållbara och närproducerade råvaror och laga mat som är i säsong. Mycket kraft läggs på mat och dryck, vilket även det är uppskattat.

– Både mat och service håller en god och hög kvalitet. De är alltid väldigt flexibla och lyhörda för våra och våra kunders behov, säger Camilla.

Vinnande upplevelser

Genom att kombinera högklassig service, flexibla lokaler och starkt lokalt engagemang har 1910 Event etablerat sig som en ledande eventaktör i Malmö. Oavsett om det handlar om stora företagsevent eller mindre möten, så blir resultatet alltid lyckat.

Genom att ständigt sätta kundernas behov i fokus och arbeta hållbart, är 1910 Event en självklar partner för Malmös eventbyråer. Med sitt dedikerade team och imponerande Eleda Stadion som hemmaplan, är 1910 Event alltid redo att leverera vinnande upplevelser.