1910 Event är ett självklart val för Friends of executive

Publicerad 22 mars 2022

Två kollegor som håller en presentation på en VD-träff

Rymlig yta, inspirerande miljö och proffsigt bemötande. Det är tre av anledningarna till varför Friends of Executive väljer att ha sina nätverksträffar hos 1910. I februari hölls den senaste träffen och eventet var precis som tidigare – en riktig succé.

Friends of Executive är ett VD-nätverk som regelbundet samlar VD:ar i södra Sverige för att dela erfarenheter och utbyta kunskap. Nätverket, som består av närmre 400 medlemmar, träffas en gång i kvartalet och de senaste träffarna har skett hos 1910 på Eleda Stadion.

”Vi har undersökt och utvärderat många andra eventpartners, men det är få som möter våra krav på det sättet som 1910 gör. De har en fantastiskt fin och luftig anläggning med många bra utrymmen som verkligen passar oss”, säger Jimmy Oldén, VD på Friends of Executive.

UPPSKATTAT UPPLÄGG

Friends of Executive har ett tydligt upplägg på alla sina sammankomster. Träffarna inleds med en gemensam frukost, för att sedan efterföljas av föreläsningar och diskussionssamtal innan det är dags runda av med en lunch. Ett uppskattat och etablerat upplägg som funkar särskilt bra hos 1910.

”Tack vare den generösa lokalen, kan vi enkelt samla nätverkets medlemmar utan att det känns trångt. Vi kan ha rundabordsdiskussioner och deltagarna kan enkelt dela erfarenheter med varandra. Lokalen har en härlig atmosfär och det är en inspirerande miljö att befinna sig i.”

INTERNATIONELLA TALARE

Till sina träffar bjuder Friends of Executive ofta in internationella talare som föreläser under eventen. Tack vare Eleda Stadions centrala läge är det lätt för våra medlemmar, och även andra långväga besökare, att ta sig till anläggningen. Även när det kommer till själva föreläsningen i sig, finns här allt som behövs för att skapa en riktigt proffsig inramning.

”1910 har en väldigt bra och luftig scen med en stor bioduk, där talarpresentationerna verkligen syns. För oss som alltid spelar in våra träffar är det något som vi tycker är extra viktigt.”

PERSONLIGT BEMÖTANDE

För Jimmy och hans kollegor på Friends of Executive är det främst 1910s personliga och professionella bemötande som har fått dem att återkomma till Eleda Stadion ett flertal gånger. Lyhördheten och flexibiliteten som finns inom organisationen är något som Jimmy värdesätter särskilt mycket.

”Det är en sak att bara sälja färdiga eventpaket men på 1910 får man verkligen ett skräddarsytt upplägg. De är väldigt flexibla i sitt sätt att arbeta och det känns verkligen som att vi jobbar tillsammans och skapar eventen ihop.”

LÅNGSIKTIGT SAMARBETE

Friends of Executive har inga planer på att byta eventpartner och ser fram emot att få arrangera flera event tillsammans med 1910 under det kommande året.

”Vi tycker att vi har ett fint samarbete som vi trivs väldigt bra med. Vi är alltid långsiktiga i det vi gör och vi kommer definitivt fortsätta att arrangera event tillsammans med 1910”, avslutar Jimmy.

VILL DU VETA MER? KONTAKTA MIG

Camilla Ahlin, Eventansvarig

CAMILLA AHLIN NILSSON

EVENTANSVARIG

070 860 35 06
camilla.ahlin@mff.se