150 medarbetare från Rörläggaren samlades för mässa, mat och underhållning

Publicerad 23 maj 2023

För fjärde gången arrangerades Rörläggarens Rörläggardag hos 1910 Event på Eleda Stadion. Företagets 150 medarbetare samlades för en dag fylld med inspiration, kunskap och underhållning.
– Medarbetarna uppskattade dagen väldigt mycket och njöt av att få träffa alla sina kollegor, berättar Martin Mårtensson, vice vd på Rörläggaren.

Fredagen den 17 mars arrangerades Rörläggarens medarbetaevent Rörläggardagen på Eleda Stadion. Det var fjärde gången som det årliga evenemanget hölls hos 1910 Event och för företagets vice vd Martin Mårtensson var valet av lokal enkelt.

– Vi har varit medlemmar i Nätverket sedan det startade för över 20 år sedan och vi har ett väldigt stort intresse för klubben, sedan är också 1910 en väldigt bra lokal. Där kan vi som är 150 personer vara helt själva och flytta oss runt som vi vill, säger Martin Mårtensson, vice vd på Rörläggaren.

Mässa med elva montrar

Rörläggardagen inleddes redan klockan sju på morgonen då företagets alla medarbetare välkomnades till eventet med en kopp kaffe. Därefter delades medarbetarna in i grupper som under förmiddagen fick besöka elva montrar som fanns utplacerade i lokalen. Montrarna innehöll bland annat ergonomi, 3D ritningar, produktionstips, hjälpmedel, företagshälsovård, hjärtstartsintroduktion och ostprovning.

Lunch och besök av MFF profil

Efter att alla elva stationer var avklarade var det dags för lunch. Draperierna, som under förmiddagen hängts för framför lokalens restaurangdel, drogs undan och deltagarna kunde inta sina platser vid borden framför scenen. När den välsmakade lunchen landat i magen tog Malmö FF:s sportchef Daniel Andersson plats på scenen för att bli intervjuad av deltagarna.

– Han fick många bra och spännande frågor, och blev nog lite varm uppe på scen, säger Martin.

Föreläsning om IT-säkerhet

Efteråt följde en dragning av företagsföreningen Rörklubben samt information från vd och vice vd om företages framtidsvisioner. Därefter var dags för dagens gästtalare, IT-experten David Jacoby, som höll en två timmar lång föreläsning om IT-säkerhet.

– Det var en väldigt intressant föreläsning och han pratade bland annat om hur ofta man behöver byta lösenord. En bland många viktiga saker som vi alla idag berörs av på något sätt, säger Martin.

Avslutade med After work

Dagen avslutades med en AW där en trubadur underhöll med musik och quiz samtidigt som det bjöds på plockmat och dryck från baren. En lyckad avslutning på en fullspäckad dag fylld med såväl ny kunskap som inspiration och härlig underhållning.

– Det är när vi alla är ’tillsammans’ som dagen blir lyckad. Det är aldrig något som ’inte’ går att fixa hos 1910 Event. Teamet är väldigt duktiga och ser till att allt fungerar både innan, under och efter eventet. Det är alltid himmelsblått, avslutar Martin.

Vill du arrangera ditt nästa evenemang hos 1910 Event?
Kontakta Camilla Ahlin Nilsson på info@1910event.se