Årskort 2019

Det bästa sättet att följa MFF är från läktaren och med ett årskort säkrar du din egen plats till alla hemmamatcher i Allsvenskan. Dessutom är du garanterad förköp av biljett till alla hemmamatcher i Europaspelet.

Så köper du ditt årskort

Du köper ditt årskort i MFF Shopen eller på dina sidor på Ticketmaster.

Alla frågor gällande årskort hanteras via biljett@mff.se

Vad ingår?

  • Samtliga hemmamatcher i Allsvenskan 2019.
  • Halva priset på biljetter till hemmamatcherna i Svenska cupens gruppspel (i mån av plats).
  • Förtur till biljettköp i Europaspelet (gäller ej Ståplats Allsvenskan).

Observera att det vid Europaspel kan hända att du inte får tillgång till ordinarie plats på grund av eventuella förändringar av läktarsektioner. Malmö stad har också tagit beslut om att stänga Malmö IP för att lägga en ny konstgräsmatta. I skrivande stund vet vi därför inte var hemmamatcherna i gruppspelet i Svenska cupen kommer att spelas. Antalet tillgängliga biljetter kan bli färre än tidigare år om vi inte kan spela på Malmö IP.

Priser

Till säsongen 2019 har det inte skett några höjningar av priset på årskort. Klicka på kartan nedan för att se större bild.

Årskort på avbetalning

Via Klarna kan du betala ditt årskort på avbetalning. Summan du ska betala delas jämnt mellan det antal månader du väljer – 3, 6, 9 eller 12. Det tillkommer en uppläggningsavgift på 95 kr för 3 månaders avbetalning eller 195 kr för 6-12 månader, och en aviavgift på 29 kr per månad. Med ”Klarna Kampanj” betalar du alltså uppläggnings- och aviavgift, men ingen ränta. Är du intresserad av att lösa ditt årskort på avbetalning, kontakta biljett@mff.se och ange ditt namn, personnummer, din plats eller kundnummer, samt ett telefonnummer där vi kan nå dig. Glöm inte att ange hur många månaders avbetalning du önskar.

All kommunikation via e-post

 Observera att all kommunikation gällande årskorten sker via e-post och hemsida. Det är därför viktigt att du kan ange en korrekt e-postadress i samband med bokning av ditt årskort och att du uppdaterar den på din sida, eller hör av dig till oss ifall den skulle ändras under säsongen. Saknar du e-postadress är det ditt eget ansvar som årskortsinnehavare att hålla dig uppdaterad i samband med biljettsläpp och förnyelse av årskort, för att inte missa viktig information eller riskera att förlora din plats.

Skicka vidare din årskortsplats

 Som årskortsinnehavare kan det hända att man får förhinder att se en match och det är inte alltid man hinner lämna sitt årskort till en kompis. Nu kan du skicka vidare din plats digitalt och glädja en kompis samtidigt som du hjälper till att hålla Stadion fullsatt även när du själv inte kan komma.

Läs mer här om hur du går till väga för att skicka vidare din plats. 

Leverans av årskort

Alla årskort levereras via posten. Vid beställning online kommer du att få uppge din adress.

Förlorat kort

Årskortet är en värdehandling, och ska behandlas som en sådan. Förlorat kort spärras och kan endast ersättas mot en avgift på 200 kr.

Frågor

Kontakta oss på biljett@mff.se så hjälper vi dig så snart vi kan.