Var med under hela resan 2015 - bli årskortsinnehavare

2014 var året då Malmö FF bröt ny mark och vann Allsvenskan på ett imponerande vis och kvalificerade sig till Champions League som första svenska klubblag på fjorton år. Det var även året som Swedbank Stadion gungade, stormade och blev en häxkittel som det pratades om runt om i Europa.

Vi står nu inför ett minst lika spännande 2015 och vi hoppas att du vill följa med oss på resan där vi ska fortsätta jobba för att bli ledande i Norden och fortsätta att utmana Europa.

Med ett årskort kommer du in på alla våra allsvenska hemmamatcher och det ger dig även förtur till biljettköp till sommarens Champions League-kval och om vi tar oss in till huvudturneringen gäller samma biljettköpsförtur till gruppspelet och höstens stora äventyr.

Vi ses på Swedbank Stadion 2015!

Sålda platser just nu 10979
Sålda platser totalt 2014: 9403

Hitta din favoritplats på Swedbank Stadion

Ståplats

På Swedbank Stadions norra kortsida ligger vår ståplatssektion som är navet för den fantastiska stämningen som finns runt Malmö FF:s matcher. Här förväntas du sjunga, delta i olika tifoarrangemang och leva med i matchen lite extra. 

Sittplats

På Swedbank Stadion finns det runt 18 000 sittplatser och gemensamt för alla är att du ser bra oavsett var du än sitter. Ta en runda runt på Stadion med hjälp av vår arenakarta och känn efter om du är en person som vill sitta nära klacken för att driva på sången ut över hela Stadion, om du vill sitta centralt för att följa spelarnas alla steg på bästa vis eller om du vill gå med dina barn på vår familjeläktare

Klubbstol

Klubbstol är MFF:s egen business class. Speciellt framtagen för dig som vill ta med en affärskollega eller samarbetspartner på fotboll. Ett trevligt och välordnat arrangemang där du får middag och tränarintervjuer i vår alladels egen Restaurang 1910, innan du går ut till våra klubbstolar placerade centralt på långsidorna på andra etage där du får en klar överblick av spelet. Om du är intresserad av ett klubbstolskort ber vi dig maila klubbstol@mff.se

Loge

Vill du representera i en lite större grupp och ge dina gäster en riktigt exklusiv upplevelse bokar du en loge. Våra standardloger finns för 12 och 24 personer. Här kan ni sitta i lugn och ro och låta er väl smaka av mat och dryck. Alla loger är utrustade med TV som man enkelt kan koppla upp till en dator och använda som skärm för presentationer. För mer information kontaktar ni vår försäljningschef Magnus Svensson (magnus.svensson@mff.se alt. 0733-99 84 64).

 

(Klicka på knappen och logga in med ditt ticnet-konto för att genomföra ditt köp. Du kan även maila biljett@mff.se för mer hjälp)