Linus Borgström lånas ut till Falkenbergs FF

Publicerad 28 januari 2021 i Herr,Nyheter

Malmö FF:s försvarsspelare Linus Borgström lånas ut till Superettan-klubben Falkenbergs FF. Lånet gäller över säsongen 2021.

19-årige Linus Borgström kom till Malmö FF som 13-åring från BK Höllviken efter att ha börjat spela fotboll i Västra Ingelstads IS. Han gjorde sin A-lagsdebut för MFF när han spelade från start i träningsmatchen mot IFK Malmö i januari 2020. Två månader senare skrev han på ett A-kontrakt med klubben till och med 2021.

Malmö FF önskar Linus lycka till i Falkenbergs FF!

Daniel Andersson, sportchef

– Det är dags för Linus att ge sig ut och testa vingarna. Han lyftes upp i A-truppen ifjol och gjorde ett starkt framträdande mot IFK Malmö, men hade sedan lite problem med skador och sjukdomar under säsongen. Vi tror och hoppas att den här utlåningen är bra för hans fortsatta utveckling. Falkenberg är en jättefin klubb som vi har ett gott samarbete med.

Linus Borgström

– Det känns som ett bra steg för min fortsatta utveckling. Jag vill spela kontinuerligt och känner att Falkenberg är ett alternativ som passar mig. Jag har fått ett gott intryck av klubben och tränaren (Hans Eklund). Superettan är en tuff och fysisk liga och det blir intressant att få känna på det.

huvudpartners

officiella partners