Supporterinformation AIK borta

Publicerad 21 juli 2023 i Biljett,Herr

På söndag är det dags för veckans andra bortamatch i Stockholm. Här hittar du allt du behöver veta inför ditt besök på Friends Arena.

AIK – Malmö FF
Söndag 23 juli 15:00
Tv-sändning: discovery+


Entré och insläpp

Entrén öppnar 13:45. Ingången till bortasektion är placerad nedanför trappan vid Quality Hotel Friends. Bortakort prickas av i entrén.

Ni som har kört bil rekommenderas att parkera i Frösunda bostadsområde eller på Mall of scandinavias parkering.

Samlingsplats och transport

MFF:are i Stockholm och MFF Support har bokat Retro Sveavägen. Observera, Sveavägen och inte Kungsholmen. De öppnar klockan 11 och det är 18-årsgräns för att få komma in.

Det går sedan två tåg från Odenplan som är lämpliga att ta. Det ena avgår 13:25 från stationen och är framme vid Solna Station 13:30. Det avgår också ett tåg 13:40 och som är framme 13:45. När ni kommer fram till Solna station går ni längst med Kolonnvägen för att komma till entrén till bortasektionen.

servering

Kiosker med standardutbud finns. Tänk på att att arenan är kontantfri.

skadegörelse på samlingspub och arena

Skadegörelse och uppsättning av klistermärken på arenan ger MFF stora utgifter för städning och eventuella reparationer. Klistermärken som sätts upp plockas direkt ner efter matchen och städningen faktureras Malmö FF för. På vissa arenor i Sverige faktureras 100kr för varje klistermärke som tas ner. 

Skadegörelse och uppsättning av klistermärken på samlingsplatser plockas också ner efter varje samling. Detta kan medföra att det blir svårt att boka samlingsplatser i framtiden.

MITT MFF

AIK har ett annan biljettsystem än resten av Allsvenskan. Det gör att det inte finns möjligheter att ge poäng för närvaro i Mitt MFF den här matchen.

huvudpartners

officiella partners