Förlängd tidsfrist för att förnya årskort

Publicerad 14 januari 2021 i Herr,Nyheter

Att förnya årskortet är det bästa sättet att stötta Malmö FF 2021. Nu har vi förlängt förnyelseperioden vilket innebär att du kan förnya ditt årskort fram till och med den 28 februari.

Som årskortsinnehavare får du din egen plats till de allsvenska hemmamatcherna och har förtur till biljettköp i kvalet till UEFA Champions League.

Vi vet inte hur situationen kommer att se ut på våra läktare i år, men vi hoppas att läget ska förbättras och att vi får möjlighet att välkomna dig tillbaka till Eleda Stadion. Blir det fortsatt spel utan publik eller med reducerad publik har du rätt att begära återbetalning vid tre tillfällen under året (fem matcher åt gången). Återbetalning utgår mot det antal matcher som du inte får se på plats till följd av myndigheternas beslut om åskådarkapacitet.

Som årskortsinnehavare är du en viktig del av fundamentet i föreningens ekonomi, där biljettförsäljningen är en av våra största intäktskällor. Intäkter som möjliggör för oss att bygga vidare för att uppfylla Malmö FF:s målsättningar om att vara ledande i Norden och etablerade i Europa.

I skrivande stund har 3 450 årskortsinnehavare förnyat sina platser till årets säsong. Motsvarande siffra vid samma tidpunkt i fjol var 10 144 och sammanlagt såldes 11 120 årskort förra året (nätverks- och klubbstolsårskort ej inräknade).

Tack för att du är med oss 2021!

Årskort 2021

huvudpartners

officiella partners