De väntar i kvalet till Champions League

Publicerad 19 juni 2024 i Herr,Nyheter

Malmö FF ställs mot vinnaren i mötet mellan Kí Klaksvik (Färöarna) – FC Differdange 03 (Luxembourg) när vi kliver in i den andra kvalrundan till UEFA Champions League.

I sommarens Europakval kliver MFF in som seedade i den andra kvalrundan till UEFA Champions League. Där väntar vinnaren från mötet mellan Kí Klaksvik (Färöarna) – FC Differdange 03 (Luxemburg) i den första kvalomgången.

HENRIK RYDSTÖM OM LOTTNINGEN

– Det är två lag vi kommer kunna ha bra koll på. Vi vet att om vi gör en bra prestation, likt de vi presterat i Svenska cupen och i Allsvenskan som vi varit nöjda med, så har vi stora möjligheter att gå vidare. Samtidigt är ett kval alltid ett kval, allt kan hända och du kan ha otur och åka ur på grund av en slumpartad situation. Men det ska bli oerhört roligt att få kliva in i Europakvalet till den inramningen som supportrarna skapar hemma på Eleda Stadion.

Speldagar

Första matchen i dubbelmötet spelas tisdagen den 23 juli klockan 19:00 på Eleda Stadion. Returmötet spelas tisdagen den 30 juli. Bekräftelse kring avsparkstid för bortamatchen kommuniceras efter att första kvalrundan är färdigspelad.

Biljetter

Förtur till årskortsinnehavare från måndagen den 1 juli till och med onsdagen den 3 juli. Nytt för i år är att du som har årskort kan säkra din plats till samtliga tre hemmamatcher i kvalet till ett rabatterat pris. Kvalpaketen släpps i dag 13:15 och mer information kommer via mail i samband med släppet.

Förtur till Mitt MFF från torsdagen den 4 juli.

Allmän biljettförsäljning från fredagen den 5 juli.

Vi återkommer med information om biljetter till bortamatchen.

Allt om EUROPAKVALET

Håll koll på alla viktiga datum och förutsättningarna inför sommarens kval.

huvudpartners

officiella partners