Lösbiljettsläpp på onsdag till MFF – Real Madrid för våra medlemmar **SLUTSÅLDA**

Publicerad 28 september 2015 i Nyheter

**BILJETTERNA ÄR SLUTSÅLDA**

På onsdag klockan 20.45 tar Malmö FF emot spanska Real Madrid på Malmö New Stadium för årets första hemmamatch i Champions Leagues gruppspel. Vi har fått lösbiljetter över till matchen och dessa kommer vi nu att sälja till våra medlemmar.

Vi kommer att ha runt 200 biljetter över till onsdagens match mot Real Madrid. Detta bland annat på grund av att vi makulerat biljetter som folk försökt sälja för ett högre pris än utgångspriset, mindre avspärrningar och bokade biljetter som inte kommer att utnyttjas.

(Vi kommer fortsätta att makulera biljetter som vi ser att folk försöker sälja till ett högre pris än utgångspriset).

Den sjunde och åttonde september fick alla våra årskortsinnehavare möjlighet att köpa sina biljettpaket till årets tre hemmamatcher i Champions League och därefter fick våra medlemmar möjlighet till förtur till de resterande paketen.

Då en hel del medlemmar inte fick tag på några biljettpaket kommer onsdagens lösbiljettsläpp endast att vara för våra medlemmar som idag står utan. Detta gäller för medlemmar som blev medlemmar, och medlemsavgiften var oss tillhanda, innan hemmamatchen mot Celtic FC blåstes av.

Biljetterna kommer att säljas på Malmö Arena på onsdag. Det kommer att finnas två biljettluckor – en som fungerar som en vanlig ticnet-lucka och en som är dedikerad till oss.
Försäljningsstart 16.00.

När ni köper er biljett måste ni kunna uppvisa ert medlemskort. Om det är så att ni tappat bort ert medlemskort måste ni kunna uppge ert medlemsnummer, namn och visa legitimation.

Endast medlemmar som fysiskt befinner sig på Malmö Arena kommer att kunna köpa biljetter. En person kan alltså inte ha med sig sina vänners medlemskort och köpa flera biljetter. 
Om ni är några vänner som vill sitta tillsammans måste ni köa tillsammans.

Detta gäller självfallet inte för er med familjemedlemskap – det räcker att en av er är på Malmö Arena. Ni har rätt att köpa det antalet biljetter som ni ha personer knutna till medlemskapet. Är det dock så att ni sitter på ett familjemedlemskap men inte ville/kunde köpa loss alla biljetter som ni hade/har rätt till kan ni köpa de resterande på onsdag.

Då lösbiljettsläppet endast är för våra medlemmar kommer vi att behålla samma prissättning som vi tog tidigare: Kategori 3.

Biljetterna är utspridda över alla våra sektioner.

huvudpartners

officiella partners