Information om förnyelse av årskort

Publicerad 26 oktober 2020 i Herr,Nyheter

Bara dagar återstår av 2020 och nu lyfter vi blicken mot ett nytt år. Ett år där vi förhoppningsvis får välkomna dig tillbaka till Eleda Stadion.

Vi kan inte med säkerhet veta hur situationen ser ut på våra läktare, men vi hoppas att omständigheterna i omvärlden har förbättrats och att vi återigen får möjlighet att se dig på din plats. Vi behöver dig och saknaden under säsongen 2020 var smärtsam.

Som årskortsinnehavare är du en viktig del av fundamentet i föreningens ekonomi, där biljettförsäljningen är en av våra största intäktskällor. Intäkter som möjliggör för att oss att bygga vidare för att uppfylla Malmö FF:s målsättningar om att vara ledande i Norden och etablerade i Europa.

Utöver din egen plats till samtliga allsvenska hemmamatcher har du även förtur till biljettköp i kvalet till UEFA Champions League och möjlighet att köpa biljetter till halva priset till hemmamatcherna i Svenska Cupen (förutsatt att spel med publik är tillåtet).

Vid fortsatt spel utan publik eller med reducerad publik kan du begära återbetalning vid tre tillfällen (fem matcher åt gången) under året. Återbetalning utgår mot det antal matcher som du inte får se på plats till följd av myndigheternas beslut om åskådarkapacitet.

Tack för att du är med oss 2021 och gott nytt år!

Frågor & svar

Hur förnyar jag mitt årskort?

Från och med tisdagen den 27 oktober klockan 13:00 kan du förnya ditt årskort via denna länk: https://mff.ebiljett.nu/Account/Reservations

1) Skriv in din e-postadress och ditt lösenord och logga in.
Har du glömt ditt lösenord, klicka på ”Skicka lösenord” så kommer det en återställningslänk till din e-post. Klicka på den och välj ditt lösenord.
2) Du ser nu dina reserverade årskort och kan nu välja olika alternativ – se nedan om de olika alternativen.
Om du begärt nytt lösenord kommer du direkt till ”ditt konto”, klicka då på ”Reserverade årskort” längst upp till höger.
3) Vill du behålla din årskortsplats/dina årskortsplatser klickar du på ”Köp ditt årskort”.
4) Önskar du byta plats – klicka på ”Byt plats”, välj den stol som passar dig och slutför ditt köp. Din tidigare plats släpps då upp till försäljning. Vänligen notera att du endast kan byta plats inom samma priskategori.
5) Vill du byta biljettyp från ungdom till ordinarie väljer du det alternativet. Gäller på ståplats och sjungande sittplats.
6) Du kan även välja att deluthämta din order. Observera att du måste ha hämtat ut dina årskort i sin helhet före sista datumet för årskortsförnyelse om du inte vill att de släpps upp till försäljning.
7) Du kan välja att betala ditt årskort med betal- eller kreditkort, Swish, Internetbank eller delbetalning med Klarna.
8) Strax efter genomförd betalning får du ett mail med en PDF-biljett och en mobilbiljett.

OBS! Vi rekommenderar att du använder Google Chrome eller Safari som webbläsare.

Det går även bra att förnya i biljettluckan på Eleda Stadion (vid ingång 51) tisdagen den 27 oktober klockan 13:00–18:00, eller i MFF Shopen från och med den 28 oktober (se öppettider här).

När måste jag senast förnya mitt årskort?

Har du årskort 2020 är din plats till nästa år reserverad, oavsett om du bundit dig till ett av våra supporterpaket eller väljer att begära återbetalning när årets säsong är färdigspelad.

Under normala omständigheter brukar förnyelseperioden av årskort inledas i slutet av sommaren och vara i två månader. Men med tanke på den rådande situationen förlänger vi förnyelseperioden den här gången. Det innebär att du har fram till den 31 januari 2021 på dig att förnya ditt årskort.

Vad händer om det blir fortsatt spel utan publik eller med reducerad publik?

Då kan du begära återbetalning vid tre tillfällen (fem matcher åt gången) under året. Återbetalning utgår mot det antal matcher som du inte får se på plats till följd av myndigheternas beslut om åskådarkapacitet.

Allsvenskan består av 15 hemmamatcher och eventuell återbetalning delas därför upp i femtondelar.

Vad ingår i årskortet?

– Din egen plats till samtliga allsvenska hemmamatcher.
– Förtur till biljettköp vid eventuellt Europaspel.
– Möjlighet att köpa biljetter till halva priset (först till kvarn) till hemmamatcherna vid eventuellt gruppspel i Svenska Cupen.
– Två årskortskvällar i MFF Shopen med aktiviteter och bra erbjudanden.

Vad kostar årskortet?

Inga prishöjningar har skett, ditt årskort kostar lika mycket som i fjol.

Jag behöll mitt årskort i år och valde Europapaketet. Vad innebär det för mig nästa år, dvs. 2021?

Enligt Europapaketets kompensation har du rätt till biljetter till våra matcher på hemmaplan i 2021 års Europakval, förutsatt att vi kvalificerar oss dit och att spel med publik är tillåtet.

Hur betalar jag för mitt årskort?

Du kan välja att betala med betal- eller kreditkort, Swish, Internetbank eller delbetalning med Klarna.

När startar nyförsäljningen av årskort?

Nyförsäljning av årskort är planerad att börja i slutet av februari.

Hur gör jag om jag vill ge bort ett årskort i present eller julklapp?

Då kan du köpa ett presentkort till självvalt belopp i MFF Shopen på Eleda Stadion. Presentkort går även att köpa i webbshopen på fasta belopp.

Det är förstås fritt fram att använda beloppet till andra produkter i MFF Shopen om så önskas.

Vad gäller för damlagets hemmamatcher?

Vi kommer från och med nästa år att ha ett separat årskort för vårt damlag. Mer information om detta kommer längre fram.

Till 2022 kommer familjeläktaren att placeras på övre etage och utgöras av sektionerna 40, 41 och halva 42. Vad innebär detta för årskortsinnehavare på familjeläktaren?

Familjeläktarens ingång (45) och sektioner kommer att göras om för att i ännu större utsträckning möta familjer med roliga aktiviteter, lekvärdar och anpassat utbud i kioskerna.

Har du årskort på familjeläktarens sektioner 20, 21 eller halva 22 kan du välja att flytta upp ett etage redan till säsongen 2021.

Om jag har en fråga som inte finns med här, hur kontaktar jag er?

Då är du välkommen att kontakta oss med din fråga till biljett@mff.se.

Villkor

Förbehåll för covid-19
Den pågående pandemin covid-19 fortsätter att innebära osäkerhet avseende MFF:s möjligheter att spela matcher under Allsvenskan 2021 med publik, eller hur stor en eventuell publik kommer att få vara. Med anledning av det fortsatt osäkra läget förbehåller sig MFF härmed rätten att om så behövs, till följd av rekommendationer och/eller andra beslut av relevanta myndigheter eller på annan förekommen anledning relaterad, direkt eller indirekt, till covid-19, att spela allsvenska matcher utan publik, eller med ett begränsat publikantal. För det fall att en allsvensk match ställs in eller behöver spelas utan publik till följd av ovan nämnda anledningar, eller om en allsvensk match kan spelas endast med ett begränsat antal i publiken och du inte ges möjlighet att närvara, kommer MFF att återbetala dig som årskortsinnehavare en femtondel (1/15) av det pris du betalat för ditt årskort, per match. Värdet för de allsvenska matcher du inte fått möjlighet att delta på kommer att utbetalas vid tre tillfällen under säsongen, efter var femte genomförd match. För det fall att allsvenska matcher spelas med endast ett begränsat antal personer i publiken förbehåller sig MFF vidare rätten att, efter eget gottfinnande, besluta om vilka årskortinnehavare som ges möjlighet att gå på respektive match och återbetalning enligt ovan kommer att ske till de som inte ges möjlighet att närvara.

För fullständiga villkor avseende ditt köp hänvisar vi till våra allmänna försäljningsvillkor som du kan hitta här. Vänligen var uppmärksam på att om du går vidare med köpet av ditt årskort, godkänner du att detta förbehåll utgör en del av villkoren för ditt köp. Vänligen observera även att ovan förbehåll inte har någon inverkan på dina lagstadgade rättigheter i egenskap av konsument som följer av tvingande lagstiftning, och för det fall att förbehållet står i strid med tvingande lagstiftning ska sådan lagstiftning ges företräde.

ARENALAYOUT

Tack för ert stöd

Avslutningsvis vill Malmö FF uttrycka sin tacksamhet för det ovärderliga stöd vi får från alla er supportrar. Tillsammans för vi vår stolta tradition vidare. Vi står som en!

huvudpartners

officiella partners