Vidar Örn Kjartansson lämnar Malmö FF

Publicerad 30 augusti 2016 i Nyheter

Malmö FF och den israeliska klubben Maccabi Tel Aviv har kommit överens om en övergång för Vidar Örn Kjartansson. Övergången träder i kraft med omedelbar verkan.

Vidar Örn Kjartansson kom till Malmö FF i januari 2016. Under sin tid i föreningen gjorde han 14 mål på 20 allsvenska matcher. Under våren hann han också göra tre mål i Svenska cupen.

Daniel Andersson, sportchef Malmö FF
– Vidar Örn Kjartansson har gjort många mål, vilket var precis det vi hoppades på när vi värvade honom i vintras. Han bidrog mycket på den korta tiden han var här.

– Det har varit ett stort intresse för Vidar i sommar och vi har valt att acceptera ett bud från Maccabi Tel Aviv. Vi har många bra spelare i truppen och jag är övertygad om att vi kommer att ha fortsatta framgångar i Allsvenskan.

Vidar Örn Kjartansson
– Jag vill tacka alla för min tid i klubben. Det har varit en kort tid men jag har njutit varenda sekund. Malmö FF är en fantastisk klubb och jag kommer alltid komma ihåg min tid här. Jag är helt säker på att killarna kommer att avsluta säsongen med ett SM-guld. Tack för allt!

Malmö FF tackar Vidar Örn Kjartansson för hans insatser och önskar honom lycka till i den fortsatta karriären!

huvudpartners

officiella partners