Supporterinformation till matchen mot BK Häcken

Publicerad 03 november 2023 i Herr,Nyheter

På söndag är det dags för bortamatch mot BK Häcken och ett stort MFF-följe kommer att vara på plats. Här är all info till dig som ska stötta laget på Bravida Arena. Vänligen notera Polismyndighetens införande av totalförbud mot väskor i samband med större idrottsevenemang.

BK Häcken – Malmö FF
Söndag 5 november 15:00
Bravida Arena

Totalförbud mot väskor

Det är till följd av beslut från Polismyndigheten inte tillåtet att ta med sig väskor eller påsar, oavsett storlek, in på matchen. Det finns inte heller några förvaringsutrymmen på arenan. BK Häcken kommer att dela ut hygienartiklar till de som behöver i kioskerna. Läs mer om väskförbudet på Bravida Arena här.

Biljetter

Biljetter till samtliga sektioner på arenan är slutsåld.

Sektioner OCH INSLÄPP

Entréerna öppnar en timme innan avspark. Se till att vara på plats i god tid. Sektion C och B är våra tilldelade sektioner. Det är inte möjligt att gå fritt mellan sektionerna. Se på kartan nedan var respektive ingång är. Observera även var er utgång efter matchen är.

Vänligen notera att parkering för minibussar endast gäller i mån av plats.

Parkering och transport till arenan

Vänligen notera att parkering för minibussar inne på arenaområdet endast gäller i mån av plats.

Åker du inte med supporterbuss är enklaste sättet att ta sig till Bravida Arena med kollektivtrafiken. Hållplatserna närmast arenan är Rambergsvallen och Wieselgrensplatsen. Kommer du med personbil finns ett antal parkeringsmöjligheter i närheten av Bravida Arena. Avgiftsfria parkeringsplatser finns längs med Gropegårdsgatan och runt om Ramberget. Det går även att parkera vid Volvo Penta personalparkering, infart via Hjalmar Brantingsgata, och Lundbybadet (avgiftsbelagd).

För besökare som kommer ta kommunaltrafik från arenan efter matchen rekommenderas att från Sektion C (samt A och B) gå till hållplats Wieselgrensplatsen eller röra sig mot Vågmästareplatsen för att ta spårvagn och buss.  


MAT OCH DRYCK på arenan

Kioskerna serverar varma (kaffe) och kalla (vatten, läsk och folköl) drycker samt varmkorv, godis och kaffebröd. Det går endast att betala med kort eller Swish i kioskerna inne på arenan.  

Flaggor och banderoller

Till följd av totalförbudet mot väskor är det lämpligast att flaggor och banderoller inte transporteras i påsar eller väskor. Om flaggor eller banderoller kommer till arenan i påsar eller väskor måste materialet tas ur dessa utanför entrén. Väskor och/eller påsar kommer att tas om hand av Häckens personal och kan hämtas upp utanför entrén efter matchen.

Samlingsplats

MFF Support har bokat två pubar som samlingsplatser för MFF:are: Ölstugan Hisingen, Herkulesgatan 3, och Port Arthur, Gamla Ceresgatan 3. Såväl Ölstugan som Port Arthur öppnar klockan 11:00.

INGEN skadegörelse

Skadegörelse och uppsättning av klistermärken orsakar stora kostnader för Malmö FF. Klistermärken som sätts upp på arenan städas bort och MFF faktureras för kostnaden. På vissa arenor i Sverige faktureras 100 kr för varje klistermärke.

Skadegörelse på samlingsplatser kan försämra möjligheterna att pubar och restauranger tar emot supportrar i framtiden.

SLO:ER PÅ PLATS

SLO:er på plats är Riad Muhammed, Theo Niemann och Pierre Nordberg (0702-19 37 43).

Bortakort

 Bortakort gäller enbart på sektion C. Ni med bortakort bockas av vid insläppet.

huvudpartners

officiella partners