Supporterinfo inför IFK Norrköping – Malmö FF

Publicerad 13 oktober 2016 i Nyheter

Här är all information för dig som är en av de tusentals MFF-supportrarna som kommer att vara på plats i Norrköping för söndagens viktiga match.

Biljetter
Om du har mobilbiljett går det bra att använda den men IFK Norrköping hälsar att de rekommenderar att du skriver ut biljetten för att underlätta hanteringen vid insläppet. Du som har Supporterkortet visar upp det i entrén och blir avprickad på listan.

Sektioner
Vi har blivit tilldelade två sektioner på arenan – sektion O som är en är sittplats för 850 MFF:are och sektion Q som är ståplats för 2000 MFF:are. Kioskerna på sektionerna har standardutbud med kaffe, korv, folköl, läsk med mera och tar både kort och kontanter.

VIKTIGT: Du som har biljett till sektion O ska inte gå in via ingång 2 som det står på din biljett. Gå istället in via den egna entrén på Albrektsvägen, se nedan karta.

Parkering
Många kommer att ta sig till Norrköping med buss eller tåg. Möjligheten till parkeringsplats kring Östgötaporten kommer ändå att vara väldigt begränsad. Därför rekommenderas parkering i centrala delarna av staden.

Marsch
MFF-supportrarna arrangerar en gemensam marsch till arenan med utgångspunkt från Tyska Torget i Norrköping. Samlingstid är 13:15 med avgång 13:30. Marschvägen kan du se på kartan nedan, även märkt med puben ”Hugos” som är MFF Supports samlingspub.

huvudpartners

officiella partners