Smycka Eleda Stadion inför allsvenska premiären

Publicerad 12 juni 2020 i Herr,Nyheter

På måndag spelar vi allsvensk premiär utan publik. Även om du inte får lov att vara på plats finns möjligheten att komma till Eleda Stadion i förväg och visa ditt stöd. MFF-supportrar är välkomna att hänga banderoller, flaggor, halsdukar och liknande på norra läktaren och stolarna på nedre etage på den östra sidan.

Norra läktaren som vi är vana vid att se den. På söndag och måndag kan du komma förbi och hänga banderoller, flaggor eller halsdukar inför premiären.

Kom till ingång 23 på Eleda Stadions västra sida, antingen söndag 14 juni klockan 15:00–16:30 eller måndag 15 juni klockan 12:00–13:30. Det kommer finnas MFF-personal på plats som säkerställer att Folkhälsomyndighetens direktiv och restriktioner gällande sammankomster och avstånd följs.

De som inte har möjlighet att komma förbi kan lämna flaggor eller banderoller på Supporterhuset under deras ordinarie öppettider innan klockan 16:00 på lördag. MFF Support ser till att flaggorna hängs upp på Eleda Stadion.

Materialet hämtas igen vid ingång 23 tisdag 16 juni klockan 12:00–13:30 eller 18:00–18:30. Det går även bra att låta flaggor och banderoller hänga kvar till nästa match.

Flagga där du är

Stötta MFF var du än är på måndag! Häng en himmelsblå flagga eller halsduk på balkongen, ut från ditt fönster eller i ditt vardagsrum.

huvudpartners

officiella partners