Skadeuppdatering för herrlaget

Publicerad 24 januari 2024 i Herr,Nyheter

MFF:s medicinska team med en uppdatering kring skadeläget i herrtruppen.

Anders Christiansen

Anders har gått in i sin sista rehabiliteringsfas, vilket innebär att han är uttagningsbar till match. 

Malmö FF och Anders Christiansen är tacksamma för den respekt som visats från så väl supportar som media och allmänhet under Anders rehabiliteringstid. Då Anders fortfarande är inne i sin rehabiliteringsprocess vädjar vi om fortsatt förståelse försäsongen ut. Anders Christiansen kommer att vara tillgänglig för intervju i samband med att tävlingssäsongen inleds i mitten av februari.

Oliver Berg & Martin Olsson

Martin och Oliver har under veckan gått in i modifierad lagträning. Vi planerar fortsatt att ha spelarna tillbaka i full lagträning i samband med träningslägret.

Ricardo Friedrich

Ricardo har fortsatt att avlastats delvis under veckan som gått. Vi planerar stegrad träning i samband med träningslägret.

Oscar Lewicki

Oscar har påbörjat sin rehabilitering efter korsbandsoperationen. 

Anton Tinnerholm

Anton fortsätter i den rehabiliteringsfas han är i, vilket innebär fortsatt löpbelastning och förberedande styrketräning inför återgång till plan.

Joseph Ceesay

Joseph fortsätter med rehabilitering av sitt knä kommande vecka.

Daniel Gudjohnsen

Daniel fortsätter sin rehabiliteringsplan för sin rygg under kommande månad, därefter görs en ny utvärdering och förhoppningsvis stegring av belastning.

Peter Gwargis

Peter har avlastats från träning under veckan till följd av en smäll mot knä och lår. Planeras stegring av belastning nästa vecka. 

Vi har under veckan haft enstaka sjukdomsfall i truppen. 

 

huvudpartners

officiella partners