Publikinformation till IFK Norrköping – MFF

Publicerad 26 april 2019 i Nyheter

Nästa bortamatch spelas mot IFK Norrköping på Östgötaporten. Här är viktig information för dig som ska stötta laget på plats i Norrköping.

Bortasektion

Bortasektionen ligger på sektion Q enligt kartan nedan och nås via entré 3. Förköp rekommenderas för smidigare inpassering. Biljetter säljs också på matchdagen men inte i direkt anslutning till entrén.

köp biljett till bortasektionen här!

I direkt anslutning till entré 3 finns det ett inhägnat område för parkering av supporterbussar. Till supportrar som vill sitta ner rekommenderas sektion O.

För eventuella bilar med supportrar finns det en stor parkering precis bredvid entré 3. Bilparkeringen är öppen för båda lagens supportrar och kostar 25 kronor som betalas via Swish.

Kiosker och toaletter

Kiosker med standardutbud (korv, vegetariskt alternativ, kaffe, folköl, läsk, godis mm) och toaletter finns i anslutning till sektionen. Notera att det enbart går att betala med kort då Östgötaporten är en kontantfri arena.

Supporterhuset säljer merchandise

Supporterhuset kommer att vara på plats på Östgötaporten och sälja snygga kläder till alla MFF:are.

DET KOMMANDE LOJALITETSPROGRAMMET

Som vi tidigare har kommunicerat kommer snart ett lojalitetsprogram att vara på plats för alla MFF-supportrar. Trots att lojalitetsprogrammet ännu inte är på plats kan du fortfarande samla poäng från matchen mot IFK Norrköping.

Viktigt: För att samla lojalitetspoängen måste du scanna din biljett och behålla den. När programmet är på plats kommer du att behöva efterhandsregistrera din matchbiljett med streckkod för att få lojalitetspoäng. Tappar du bort din biljett finns det ingen möjlighet att registrera poäng.

För er med bortakort: Ni med bortakort går till Malmö FF:s SLO, Pierre Nordberg på Östgötaporten, och får ert bortakort registrerat. Detta kommer senare att läggas in i systemet och alla poäng kommer att registreras på kortinnehavaren. Önskar ni att ändra kortinnehavare på bortakortet, maila pierre.nordberg@mff.se.

Observera att lösningar för att registrera lojalitetspoäng kan förändras från match till match.

huvudpartners

officiella partners