Publikinformation inför BP borta

Publicerad 06 april 2023 i Biljett,Herr,Nyheter

Här är information till dig som ska stötta laget på plats på Grimsta IP.

Brommapojkarna – Malmö FF
Lördag 8 april 15:00
Grimsta IP
Du kan resa med MFF support, mer info här.

Samlingsplats

Samlingsplats för bortasupportrar är Retro Bar på Kungsholmen.

entré

Entréerna öppnar kl. 14:00. Bortasektionen är den Gamla Läktaren på Grimsta IP, ena långsidan med 1500 platser. På sektionen finns både stolar och ståplats, det är fri placering. Malmö FF blir fakturerade om stolar går sönder samt för uppsatta klistermärken.

Parkering

För de som kör till matchen är rekommenderad bilparkering parkeringen vid Coop Vinstad och Vällingby centrum. Det tar cirka 10 minuter att gå därifrån till Grimsta IP. 

Kollektivtrafik

Från Retro Bar är det smidigast att ta tunnelbanan från Fridhemsplan till Johannelund. Det tar ca. 12 minuter att gå till Grimsta IP från tunnelbanan. Rekommenderas att lämna Fridhemsplan med avgång 13:27 för att anlända i tid. Se vägbeskrivning från Johannelunds tunnelbanestation längst ner på sidan.

Kiosk

Det kommer finnas kiosk med försäljning av dryck, folköl och snacks. Det kommer även att finnas Foodtrucks med matförsäljning.

Bortakortet

Eftersom leveransen av bortakort har dröjt så kommer vi ha utdelning av bortakort och biljett på plats utanför ingången. Gå till någon av SLO:erna som är närvarande. Närvarande SLO:er är Pierre Nordberg och Riad Muhammed. Följ @SLOMalmoFF på Twitter för eventuell information under matchdagen. Om du inte ska upp till Stockholm kan du hämta ut ditt bortakort i MFF Shopen från och med tisdag, 11 april.

  1. Från Johannelunds tunnelbana ner mot korsningen Krossgatan/Lövstavägen.
  2. Passera Lövstavägen
  3. Sväng vänster och följ gångvägen bredvid Lövstavägen fram till rondellen
  4. Sväng höger och passera Grimstagatan
  5. Gå över ängarna så kommer ni fram till Grimsta IP

huvudpartners

officiella partners