Publikinfo till MFF – Djurgårdens IF

Publicerad 23 augusti 2019 i Nyheter

Storpublik förväntas på söndag när Djurgårdens IF gästar Stadion. Här är viktig information till dig som har biljett till matchen.

Insläpp

Supportertorget (A & B) öppnar klockan 15:30 och övriga sektioner öppnar klockan 16:00. Passagen mellan sittplats och ståplats kommer att vara stängd. Det betyder att de MFF:are med biljetter på sittplats inte har möjlighet att gå in på Supportertorget innan och under matchen.

Inpassering kommer att ske via nyinstallerade vändkors som finns vid alla ingångar. Det finns personal till hjälp vid varje entré men vi rekommenderar att vara på plats lite tidigare än vanligt då det är en nytt moment. För att insläppet skall gå så smidigt som möjligt ber vi er notera att streckkoden på din biljett eller årskort inte är skadad utan enkelt kan läsas av i systemet. Om du har biljetten i din mobiltelefon vill vi att din skärm är upplyst och att hela streckkoden är synlig.

Kom i tid!

Vi går mot en slutsåld Stadion, vilket betyder upp emot 22 000 åskådare. Insläppet kan därför komma att ta lite längre tid än vid tidigare allsvenska matcher på Stadion i år. Planera din resa till Stadion och kom i god tid för att minska köer.

Södra läktaren – nät och avspärrningar

Eftersom det väntas ett stort bortafölje kommer det att vara avspärrningar utanför gästande sektion på den södra läktaren. Behöver du ta dig runt Stadion, välj att gå via Ståplatstorget utanför Stadions norra läktare.

Av säkerhetsskäl kommer det att finnas nät framför den södra läktaren.

Malmö FF kommer att neka inträde till hemmalagets sektioner för alla personer som genom kläder eller andra attribut visar stöd för Djurgårdens IF och i den mån det finns plats kommer vi hänvisa dem till sektionen för gästande supportrar.

FÖRFEST PÅ SUPPORTERTORGET

MFF Support arrangerar förfest på Supportertorget i vanlig ordning. DJ Million Vibes står för musikunderhållningen och torget öppnar 15:30, två timmar innan avspark.

Ladda upp på Erics

Kom i stämning inför matchen på Erics Bar & Restaurang. Det serveras matchbuffé och god dryck från klockan 15:00 på söndag. Välkommen!

KONTANTFRITT

Vänligen notera att Stadions serveringar numera är helt kontantfria. Det behövs ingen pin-kod vid köp under 200 kr och alla kortterminaler har blipp-funktion.

huvudpartners

officiella partners