Oavgjort mot Lokomotiv Moskva

Publicerad 04 februari 2022 i Herr,Nyheter

Första matchen i Marbella blev en bra genomkörare mot ryska Lokomotiv Moskva. 1–1 slutar matchen efter mål av Patriot Sejdiu.

Stark debut från Matej Chalus som spelade knappt 80 minuter mot Lokomotiv Moskva.

Nyckelhändelser

10’ Berget löper sig fri i djupled och hittar in ett inspel till Birmancevic men avslutet går precis utanför stolpen.

36’ Lokomotiv Moskva med en fast situation, bollen går mot bortre stolpen och en röd-grön spelare kan stöta dit 1-0 till Lokomotiv.

45’ En hel del chanser framåt för MFF men ryssarna var skarpare framför mål och leder i halvtid.

54’ Inbytte Abubakari plockar upp bollen i straffområdet och via Nalic och Berget når bollen fram till Patriot Sejdiu som enkelt kan sätta dit kvitteringen för MFF. 1–1!

79’ En något mer händelsefattig andra halvlek men vi kan notera en stark debut från Matej Chalus som klev av efter knappt 80 minuter.

90′ Domaren blåser av matchen och en jämn match slutar 1–1.

Milos Milojevic

Om prestationen:
– Vi har tränat hårt både på och innan lägret och jag är nöjd med killarnas prestation. Jag är aldrig nöjd med resultatet när vi inte vinner. Vi kunde gjort det bättre i situationen när vi släpper in mål. Det är tidigt på säsongen och vi jobbar hårt varje dag på detaljerna, inte minst i det defensiva. Det kommer successivt att bli bättre.

Om nyförvärvet Matej Chalus:
– Matej kommer direkt från ett långt fysiskt läget med Slovan Liberec och har egentligen bara gjort en halv träning med oss. Så man måste värdera hans insats utifrån det. Det var skönt att få honom i spel. Han visade att han har bra egenskaper som på sikt kommer att tillföra mycket åt oss.

Om lägret så här långt:
– Det är mycket bra för vår utveckling av det arbetet vi är inne i att få de här dagarna på bra planer och i bra väder med en möjlighet att både träna hårt och med hög kvalitet. Det är också en boost för alla att byta miljö och komma i väg och arbeta hårt.

MÅL

Malmö FF: Sejdiu (54)
Lokomotiv Moskva: Kuchta (36′)

Laguppställning

Johan Dahlin
Felix Beijmo, Lasse Nielsen, Matej Chalus (Lindman 79´), Martin Olsson (Gwargis 61´)
Erdal Rakip (H. Larsson 75´), Anders Christiansen (Peña 61´), Sebastian Nanasi (Sejdiu 46´)
Adi Nalic (Gall 79´), Jo Inge Berget (Edvardsson 75´), Veljko Birmancevic (Abubakari 46´)

Ersättare: Ismael Diawara, Viktor Andersson, Sergio Peña, Romain Gall, Malik Abubakari, David Edvardsson, Peter Gwargis, Patriot Sejdiu, Amel Mujanic, Emil Lindman, Hugo Larsson, Ludvig Nicklasson

huvudpartners

officiella partners